Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
DOPORUČUJEME
Jarní vietnamské závitky nem rán - smažené závitky
Z vietnamských restaurací známé a oblíbené jarní závitky si můžete udělat také doma. Potřebujete suroviny, které koupíte ve vietnamských prodejnách potravin. Směs zeleniny a mletého masa zabalíte do rýžového papíru a osmažíte dozlatova.
Ovesná kaše s ananasem, jahodou a borůvkou
Ideální je si směs připravit na večer - nechat namáčet.
Budeme potřebovat
- 3 hrnky ovesných vloček
- voda nebo rostlinné mléko
- 1-2 lžíce ananasu (plátky nakrájíme)
- 1 lžička lněného semínka
- 1 jahodu
- pár borůvek
Postup přípravy
- Všechny sypké suroviny dáme do misky a zalijeme vodou či rostlinným mlékem, tak aby suroviny na kaši vyčnívaly z hladiny. Přes noc se tekutina nasákne. Ráno máme kaši hotovou.
Foto zdroj : www.pixabay.com
Článek dodal Pedro.