Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
Játrová paštika
500 g kuřecí játra,
2 stroužky česneku,
250 g másla, 1 ks cibule,
80 ml smetany, 1 lžíce sádla,
sůl, drcený kmín, mletý černý pepř,
bylinky provensálské
Grilovaná tmavá treska
Rybu podáváme s čerstvým pečivem nebo s různými druhy salátů.
Budeme potřebovat
2 filety tmavé tresky
2 citróny
2 stroužky česneku
Hrubozrnná sůl, pepř
Čerstvá hladkolistá petržel
2 ks bílého toustového chlebu
Olivový olej
Čerstvá pažitka
Čerstvý tymián
Čerstvý kopr
Bylinkové máslo
Postup přípravy
V mixéru si nasekáme bylinky(petržel, tymián, kopr a pažitku), přidáme česnek, sůl, pepř, šťávu z 1ks citronu, 4PL olivový olej a bílý chléb. Mixujeme až nám vznikne pasta.
Z alobalu si vytvoříme vaničku pro filety, rybu umyjeme, osolíme, vložíme do alobalu kůží nahoru, do kůže uděláme nožem zářezy a pastu naneseme na rybu, kolem ryby dáme měsíčky citronu a na vrch dáme kousek bylinkového másla.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace