Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
Játrová paštika
500 g kuřecí játra,
2 stroužky česneku,
250 g másla, 1 ks cibule,
80 ml smetany, 1 lžíce sádla,
sůl, drcený kmín, mletý černý pepř,
bylinky provensálské
Grilované krevety s česnekem a limetkou
Krevety podáváme horké rovnou z grilu s citronem nebo limetkou a znovu posypeme petrželí.
Budeme potřebovat
400 g loupaných krevet
2 stroužky česnek
Hladkolistá petržel
2 ks limety
Sůl, pepř
Postup přípravy
Krevety si očistíme a napíchneme si je na kuchyňskou špejli, kterou jsme na 10 minut namočili do vody.
Potom si připravíme marinádu a to tak, že do mističky si prolisujeme česnek, přidáme sůl, pepř, kůru z limetek, šťávu z limetek a nasekanou hladkolistou petržel.
Špízy s krevetkami pokapeme marinádou a necháme aspoň půl hodiny odležet, potom grilujeme.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace