Možná jste si všimli, že jsem se poslední dobou trochu rozsušenkovala na úkor pečení cupcakes... a já myslím, že vám dlužím vysvětlení. Sušenky mají totiž oproti cupcakes hned několik výhod, které vás přimějí péct je častěji. Hlavní výhody pak spatřuji hlavně v tom, že když je při vrcholné žravosti nesníte hned po upečení, vydrží v pohodě týden i dva skladování. Navíc se dají krásně dárkově zabalit, a to i minimem úsilí. A ve zvoleném balení přežijí i transport na druhou stranu republiky... což cupcakes nedaly. Tak teď už ale konec vysvětlování a jdeme od sušenkové teorie (=básnění o nich) k praxi (=receptu).

TIP: doporučuji kupovat vlhčí třtinový cukr s drobnějšími krystalky - skvělý mají v Marks and Spencer nebo zdravé výživě

Vzor na sušenkách vytvoříte pomocí razítka. Já mám to svoje z Tchiba, další jsem si kupovala v obchodě Tescoma.