Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
Játrová paštika
500 g kuřecí játra,
2 stroužky česneku,
250 g másla, 1 ks cibule,
80 ml smetany, 1 lžíce sádla,
sůl, drcený kmín, mletý černý pepř,
bylinky provensálské
Růžová bábovka
Vše smícháme dohromady a vypracujeme polořídké těsto. Do dvou misek odlijeme kousek těsta a přimícháme kakao ,stačí lžička, do další zase potravinářské barvivo. Postupně lijeme do vymazané formy...
Budeme potřebovat
2,5 hrnku polohrubé mouky
hrnek cukru (krupice)
2 vejce
prášek do pečení
půl hrnku oleje
1,5 hrnku mléka
kakao
potravinářské barvivo (růžové, nebo dle libosti)
Postup přípravy
Vše smícháme dohromady a vypracujeme polořídké těsto.
Do dvou misek odlijeme kousek těsta a přimícháme kakao, stačí lžička, do další zase potravinářské barvivo a postupně lijeme do vymazané formy.
Pečeme na 180/200 cca 40 minut.
Tento článek pro Vás připravila Blanička inavody.cz
Autor: Redakce
Datum zveřejnění: 12/29/18
Kategorie: Pečení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace