Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
Játrová paštika
500 g kuřecí játra,
2 stroužky česneku,
250 g másla, 1 ks cibule,
80 ml smetany, 1 lžíce sádla,
sůl, drcený kmín, mletý černý pepř,
bylinky provensálské
Cheesecake ve skleničce
V malém hrnci zahřejeme lesní plody, přidáme 50 g cukr a necháme spolu zredukovat - asi 5 min. V mixéru smícháme mascarpone, smetanový sýr a nakonec přidáme 3 lžíce cukru.
Budeme potřebovat
lesní plody
cukr
mascarpone
smetanový sýr
sušenky
máslo
čokoládu
Postup přípravy
V malém hrnci zahřejeme lesní plody, přidáme 50 g cukru a necháme spolu zredukovat - asi 5 min.
V mixéru smícháme mascarpone, smetanový sýr a nakonec přidáme 3 lžíce cukru.
Rozdrtíme sušenky. Máslo rozpustíme na pánvi a sušenky s ním smícháme. Chvilku společně opečeme.
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Na pečicí papír vytvoříme srdíčka. Můžeme použít párátko nebo špejli. Srdíčka dáme ztuhnout do lednice.
Na dno skleničky dáme vrstvu lesních plodů, na ně nasypeme vrstvu sušenek. Lžící srovnáme do roviny a navrch dáme krém. Nakonec ozdobíme čokoládovým srdíčkem.
Tento recept a video dodal Creative Kitchen Food channel
Autor: Redakce
Datum zveřejnění: 12/30/18
Kategorie: Pečení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace