Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
Z vietnamských restaurací známé a oblíbené jarní závitky si můžete udělat také doma. Potřebujete suroviny, které koupíte ve vietnamských prodejnách potravin. Směs zeleniny a mletého masa zabalíte do rýžového papíru a osmažíte dozlatova.
Cibulové bhaji
Cibuli nakrájíme na půlměsíčky. Do mísy s vodou přidáme mouku, promícháme a postupně přisypeme prášek do pečiva, kurkumu, kari a chilli.
Budeme potřebovat
3 středně velké cibule
150 ml vody
5 lžic hladké mouky
1 lžička prášku do pečiva
1 lžička kari
1 lžička kurkumy
1 lžička chilli koření
sůl
olej
Postup přípravy
Cibuli nakrájíme na půlměsíčky. Do mísy s vodou přidáme mouku, promícháme a postupně přisypeme prášek do pečiva, kurkumu, kari a chilli.
Vše společně promícháme a dochutíme solí. Do směsi vsypeme cibuli a obalíme ji těstíčkem.
V hrnci rozehřejeme vyšší vrstvu oleje a a vložíme zhruba 1 lžíci obalené cibule.
Smažíme 3-4 minuty dozlatova a křupava. Hotové bhaji pak necháme osušit na papírové utěrce a ihned podáváme.
Tento recept a video dodal Creative Kitchen Food channel
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace