Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
Z vietnamských restaurací známé a oblíbené jarní závitky si můžete udělat také doma. Potřebujete suroviny, které koupíte ve vietnamských prodejnách potravin. Směs zeleniny a mletého masa zabalíte do rýžového papíru a osmažíte dozlatova.
Polníčkový salát s dijonským dressingem
Nakrájíme rajčata na půlky. V misce smícháme cukr, ocet a dijonskou hořčici. Dále..
Budeme potřebovat
polníčkový salát
100 g cherry rajčat
parmezán
2 lžičky cukru
2 lžičky dijonské hořčice
1 lžička octa
20-30 ml oleje
Postup přípravy
Nakrájíme rajčata na půlky. V misce smícháme cukr, ocet a dijonskou hořčici.
Dobře promícháme a pak začneme pomalu v dávkách přidávat olej - stále při tom mícháme, dokud nebudeme mít krémovitou zálivku.
Na závěr se smíchá salát s rajčaty, zálivkou a na konec se posype parmezánem - ideální podávat ihned, dokud je salát křehký a vláčný.
Tento recept a video dodal Creative Kitchen Food channel
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace