Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
Z vietnamských restaurací známé a oblíbené jarní závitky si můžete udělat také doma. Potřebujete suroviny, které koupíte ve vietnamských prodejnách potravin. Směs zeleniny a mletého masa zabalíte do rýžového papíru a osmažíte dozlatova.
Míchaná vajíčka se slaninou, pažitkou a parmazánem
Rady pro začátečníky i pokročilé: vajíčka, která jste ještě nejedli!
Budeme potřebovat
chléb
4 středně velké vejce
100 g slaniny
čerstvá pažitka
olej
sůl
stroužek česneku
parmezán
Postup přípravy
Nejdříve dáme grilovat chleba v panini na olivovém oleji - cca 2-3 minuty.
Mezi tím si rozšleháme 4 vejce a necháme odpočinout. Nakrájíme slaninu na malé kousky.
Opečený chleba vyndáme z panini, osolíme a potřeme bohatě česnekem, jak máme rádi.
Na nízkou teplotu začneme v malém hrnci smažit slaninu, po 2-3 minutách, až bude mít barvu, přidáme vajíčka a mícháme stále na nízkou teplotu, dokud nebudou krásně krémová.
Poté ihned servírujeme na chleba, posypeme čerstvě nakrájenou pažitkou a parmezánem a servírujeme.
Tento recept a video dodal Creative Kitchen Food channel
Autor: Redakce
Datum zveřejnění: 12/30/18
Kategorie: Snídaně
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace