Srovnání přináší modely, které se v současné době dají zakoupit na českém trhu. Na základě parametrů je hodnotí a porovnává s ostatními. Ke každému produktu je navíc vytvořena také recenze. 

 

Výhodou Vybera je možnost filtrovat na základě jednotlivých parametrů ale také potřeb. Systém chytrých štítků vždy zobrazí jen ty produkty, které splňují všechny vaše požadavky. Nemusíte se tedy zaobírat nerelevantními výsledky vyhledávání.

 

Poté co si některou z více než 150 praček vyberete, stačí kliknout na příslušné tlačítko, které vás přesměruje na cenový srovnávač. Tam si vyberete obchod, kde lze vybraný model pořídit nejvýhodněji. 

 

K tématu náleží také velký článek - Průvodce výběrem, který objasňuje všechny parametry a kroky výběru. Dostane se vám tak vysvětlení, jaké parametry a funkce byste měli u nové pračky vyžadovat a proč. Věnuje se jak základním parametrům jako je typ pračky, její kapacita, spotřeba a hlučnost, často opomíjeným funkcím, vymoženostem a možnostem ovládání. 

 

Srovnávání je založeno pouze na parametrech z důvěryhodných zdrojů - přímo od výrobců, z návodů či energetických štítků. Můžete se tak spolehnout na jejich pravdivost a ověřenost. 

 

Vybero.cz je nový porovnávač zboží, který si zakládá na kvalitním zpracování všech kategorií produktů, důsledném ověřování zdrojů a přináší užitečné informace a služby.