AMUNDSEN POLAR SPICE HOT APPLE

 

Objevte šestý smysl kořeněné křišťálové vodky Amundsen Polar Spice v kombinaci se zázvorem a lahodným jablečným džusem.

 

Ve sklenici smíchejte 40 ml vodky Amundsen Polar Spice s 150 ml svařeného jablečného džusu. Ozdobte plátkem citronu a limetky.

 

AMUNDSEN POLAR HEAT HOT ORANGE

 

Vynikající drink, který může s přehledem konkurovat Vašemu oblíbenému svařáku i punči. Roztočte to s lahodnou kombinací teplého pomerančového džusu a vodky Amundsen Polar Heat a objevte svůj šestý smysl!

 

Ve sklenici smíchejte 40 ml vodky Amundsen Polar Heat s 150 ml svařeného pomerančového džusu. Ozdobte skořicí nebo třeba anýzem či hřebíčkem.

 

FERNET STOCK CITRUS GROG

 

Bylinný likér osvěžený citrusovou příchutí v podání Fernet Stock Citrus si můžete vychutnat v jeho ryzí podobě, vynikající je také horký ve formě grogu.

 

Do sklenice svého oblíbeného hrnku nalijte 4 cl Fernet Stock Citrus, zalijte 15 cl horké vody. Nakonec ozdobte plátkem citronu a snítkou máty

 

BOŽKOVSKÝ ČERT

 

Spojení Božkov Griotte a Božkov Originál to je klasika, která zahřeje v obzvláště sychravém počasí.

 

Do sklenice nalijte 2cl Božkov Originál, přilijte 4cl Božkov Griotte a zalijte 15 cl horké vody. Podle chuti přidejte cukr. Na závěr ozdobte plátkem citronu. 

 

BOŽKOVSKÝ ČAJ

 

Pokud je na vás klasický grog z Originálu příliš silný a hledáte něco jiného, zkuste kombinaci Božkova Černého zjemněného černým čajem. Uvidíte, že vám tato varianta zachutná a zařadíte ji mezi své zimní oblíbence.

 

Do sklenice nalijte 200ml vroucí vody, ve které posléze vylouhujte sáček černého čaje bez příchuti. Přilijte 40ml Božkov Černý a na závěr přidejte libovolné množství cukru a ozdobte plátkem citronu.

 

BAILEYS SPICED HOT CHOCOLATE

 

Milujete klasickou horkou čokoládu, ale rádi byste si ji malinko okořenili? Co říkáte na hříšnou kombinaci štiplavého chilli, smetanového likéru Baileys a čokolády?

 

V rendlíku smíchejte 200 ml plnotučného mléka společně s cukrem (0,5 lžičky), kakaem (0,5 lžičky), špetkou skořice a mletého chilli. Zahřejte pod bod varu a dále přidejte 50 g nakrájené čokolády a míchejte, dokud se nerozpustí. Poté přilijte 50ml Baileys Original. Hotový nápoj nalijte do hrnečku a ozdobte šlehačkou, chilli a kousky čokolády.

 

BARTIDA MERUŇKOVÁ HORKÁ LÁSKA

 

Obyčejná horká čokoláda už Vás omrzela? Vyzkoušejte netradiční horkou čokoládu s meruňkami. Rozhodně nebudete litovat, až tuto mňamku ochutnáte.

 

Smíchejte 15 cl vybrané horké mléčné čokolády s 5 cl Bartida Meruňkovice. Na závěr přidejte pro zpestření špetku pepře, případně 1 cl vanilkového sirupu Giffard.

 

LEGENDARIO CUBAN TEA

 

Přivolejte si letní vzpomínky horkým drinkem s vůní čerstvého šťavnatého pomeranče a ukažte svým hostům, že jste skutečným barmanským mistrem.

 

Do hrnečku nalijte 15 až 20 cl horkého černého čaje, přilijte 4 cl Legendario Elixir de Cuba, zastříkněte Orange bitter a ozdobte pomerančovou kůrou.

 

LEGENDARIO GINGER ELIXÍR

 

Nechte se unášet hřejivou kombinací zázvorového piva, Legendario Elixír a Fernet Stock Citrus. Tato trojice promění Váš domácí večírek na nezapomenutelnou párty.

 

Do hrnečku nalijte 15 až 18 cl horkého Ginger Beer (zázvorového piva), přilijte 4 cl Legendario Elixír, jednu malou lžičku Fernet Stock Citrus a zastříkněte šťávou z osminy citronu.

 

CAPTAIN HOT APPLE

 

Skuteční milovníci koření a vůně jablek budou unešení kombinací Captain Morgan Spiced Gold a sladkého jablečného džusu.

 

V sklenici smíchejte 4 cl Captain Morgan Spiced Gold s 15 cl horkého jablečného džusu, ozdobte plátkem pomeranče a nakonec přidejte badyán. Doslaďte podle Vaší chuti.