Nové pohyblivé kamery vidí i „za roh“
Na veletrhu CES se představily chytré domácí bezpečnostní kamery nové generace. Tapo C325WB je pokročilá venkovní bezpečnostní Wi-Fi kamera. Využívá objektiv s nízkou clonou a vynikající snímač, který zachycuje obraz s přirozenějšími barvami a živými detaily, a to i za velmi slabého osvětlení. Kamera Tapo C325WB je vybavena výkonným procesorem a také vylepšenými funkcemi automatické detekce využívající AI. Kamera také splňuje stupeň vodotěsnosti IP66, a funguje tak v náročných venkovních podmínkách.

Druhá venkovní bezpečnostní Wi-Fi kamera Tapo C500 poskytuje Full HD obraz, 360° horizontální a 130° vertikální rozsah sledovaného prostoru, detekci osob s využitím umělé inteligence a sledování pohybu s pomocí vysokorychlostní rotace objektivu. Díky nočnímu vidění poskytuje jasný obraz i v úplné tmě na vzdálenost až 30 metrů. Výhodou jsou i její univerzální možnosti instalace, a to jak na stěnu, tak i na strop. Pořízené videozáznamy jsou ukládány na microSD kartu v kameře (až 512 GB, není součástí balení) nebo lze využít cloudového úložiště Tapo Care, které je na 30 dní zdarma. Aktuální dění před kamerou pak lze sledovat odkudkoli, kde je internet.

Dalším představeným modelem je domácí verze bezpečnostní kamery Tapo C225 s panoramatickým sledováním v rozsahu 360 stupňů. Výhodou této kamery je možnost fyzického zaclonění čočky pro dosažení absolutního soukromí. Díky chytrému sledování je schopna zaměřit se na objekt a udržovat ho v zorném poli. Její rozlišení 2K QHD se 4 MP pak zajistí ostrý obraz, čemuž pomáhá i vysoká světelnost objektivu. V hlídaném prostoru chytrá umělá inteligence identifikuje lidi, domácí mazlíčky a vozidla a zároveň rozpozná dětský pláč a další zvuky, a dle nastavení pak informuje uživatele.

Podívejte se na představení ostatních produktů Tapo společnosti TP-Link na veletrhu CES 2023 na adrese: https://www.tp-link.com/cz/exhibition/ces-2023/