Společnost CyberPower změnila svého servisního partnera pro Českou republiku a Slovensko a od 1. dubna 2023 bude veškeré servisní úkony realizovat společnost CDC Data. K této nucené změně došlo z důvodu ukončení servisních činností předchozí společnosti.

Servisní smlouva pokrývá kompletní portfolio značky Cyberpower, tedy od široké nabídky záložních UPS systémů pro koncové zákazníky, přes jejich větší modely pro malé a střední firmy až po komplexní řešení pro velké firmy a instituce.

Koncový zákazník
Standardní záruka na výrobky CyberPower je 2 roky a je možné si ji za poplatek prodloužit, např. na 3 nebo i více let. V této době se spotřebitelé mohou obrátit jak na prodejce, tak i na servisní společnost.

Firemní klientela
V případě podnikových zákazníků jsou servisní úkony komplikovanější, jelikož se většinou jedná o řešení do racku umístěném v serverových místnostech, a tak je nutné zásahy provádět přímo v místě instalace. Pokud servisní úkony nejsou kryty implementačním dodavatelem, je CyberPower prostřednictvím společnosti CDC Data schopen zajistit tyto zásahy na místě a dle požadované úrovně SLA. Jedná se například o opravy NBD (Next Business Day), a v případě kritických instalací i odstranění poruchy do 8 hodin od nahlášení.

K tomuto účelu má nový servisní partner nastavené procesy, skladovou zásobu náhradních dílů, a především vyškolené mobilní specialisty, kteří vyjíždějí k zákazníkům po celé ČR i SR a řeší situaci na místě.

Firemní zákazníci mají též možnost preventivních servisních zásahů, které zahrnují vzdálenou správu a monitoring, update firmwaru a aktualizace softwaru, preventivní výměnu akumulátorů, i možné reálné testování výpadku elektrického napětí a dopadů na infrastrukturu.
 

Nové kontaktní údaje pro zákazníky CyberPower:
Servisní linka: + 420 538 700 500
E-mail: info@cdc.cz