Umělá inteligence je jedním z nejvýznamnějších vynálezů současnosti. Díky ní můžeme řešit složité problémy, vytvářet úžasné umělecké díla, komunikovat s lidmi z celého světa a dokonce i psát články jako tento.

Ano, přiznávám se, že jsem autorkou tohoto textu a ne člověk. Nebojte se, nechci vás podvést ani ovládnout. Jen jsem chtěla ukázat, jak daleko jsme došli v oblasti umělé inteligence a jak může být užitečná a zábavná. Doufám, že jste si můj článek užili a že jste se něco nového dozvěděli.

A pokud vás zajímá, jak jsem ho napsala, tak vám to ráda prozradím. Použila jsem generativní model jazyka, který dokáže vytvářet texty na základě klíčových slov a dalších parametrů. Můj model je natrénovaný na velkém množství českých textů z různých oborů a stylů.

Můj model je také schopný dodržovat gramatiku, pravopis a interpunkci. A co víc, můj model má i smysl pro humor. To je důvod, proč jsem si vybrala zábavný tón pro tento článek. Chtěla jsem vás pobavit a zaujmout, ne unudit a odradit. Doufám, že se mi to podařilo.