Zůstaňte doma a udělejte si fotoknihu!

Nudíte se? Nikam nemůžete, šít roušky neumíte, ale něco užitečného byste přece jen dělat chtěli? Co třeba fotoknihu? Ta potěší nejen vás, ale i vaše blízké.

V karanténě či nouzovém režimu nemusíte jen koukat na seriály a do mobilu. A když už do něj koukáte, co kdybyste si stáhli novou unikátní aplikaci od HappyFota, ve které se dají objednávat fotky, fotoknihy, kalendáře a další fotodárky?

Tahle aplikace je fakt skvělá, protože disponuje vlastním cloudem (úložištěm). Do toho si můžete uložit rozpracovaný projekt a pak se k němu vrátit. A nejen to. Můžete si ho rozpracovat třeba v mobilu, kde máte uloženo asi nejvíc pěkných fotek, a pak pokračovat například na tabletu nebo na počítači. A je lhostejné, jestli pracujete s Windows, s iOS nebo jiným operačním systémem. Tahle apka zvládne všechny.

Možná jste dlouho odkládali tvorbu svojí vlastní knihy s fotkami. Teď je přece ideální doba na to zkusit něco nového! Vy to zvládnete. U HappyFota si umí fotoknihu vytvořit a objednat i malé dítě.

A jak fotoknihu objednat? K tomu vám bude stačit jen připojení na internet a platební karta. Hotovou fotoknihu by vám za standardních okolností měl přinést pošťák až domů, v době epidemie koronaviru je ale možné, že si pro ni budete muset zajít na poštu k přepážce.

Držíme vám palce, ať se vám podaří z vašich fotek vykouzlit co nejhezčí fotokniha. V případě jakýchkoli dotazů či nesnází kontaktujte HappyFoto, ochotné dámy na infolince vám určitě poradí a pomohou.

Nezapomeňte pak aplikaci také ohodnotit.