Pára jako klíč k čistým podlahám

Horká pára je užitečným prostředkem, pomocí kterého lze dosáhnout dokonale čisté domácnosti, a oceníte ji i při čištění podlah. Dokáže rychle uvolnit i zaschlé, lepkavé skvrny a nečistoty, zneškodní bakterie bez používání dodatečné chemie a eliminuje i plísně nebo alergeny. Je tak vhodné ji zařadit do úklidové rutiny, nejen pokud máte doma alergika nebo astmatika. Vysavač je určený na dlažbu, PVC, vinyl, laminát, lakované dřevo i na koberce, takže vám nic nebrání v tom vydat se plnou parou k ještě zářivějším podlahám beze stop.

 

Nový vysavač od Bissell kombinuje své osvědčené vlastnosti s párou

Značka Bissell nyní přichází v rámci své úspěšné řady CrossWave s novým modelem, který nejen vysává, vytírá a suší, ale také čistí párou, a to vše v jednom kroku. Její nejnovější model Bissell CrossWave HydroSteam PET vám umožní spustit čištění párou stiskem jednoho tlačítka. Má oddělené nádobky na čistou a špinavou vodu, takže čistíte vždy jen tou čistou. Je primárně určený na tvrdé podlahy, ale oživíte s ním klidně i zašlé koberce.

 

Tangle-Free technologie minimalizuje namotávání vlasů nebo chlupů na čisticí kartáč, takže je ideální do bytu nebo domu s domácími mazlíčky. Po použití jen stiskněte tlačítko samočistícího režimu, po jeho proběhnutí jednotlivé součásti necháte vyschnout a vysavač je opět připravený na další výkon.