Máme ty nejlepší RECEPTY, jednoduché NÁVODY a ověřené NÁPADY!
Přidej se ke stovkám rádců a tvůrců. Nebo se inspiruj a najdi radu jako statisíce lidí před Tebou.
Jsi blogger, nebo agentura? Chceš spolupracovat? Piš na spoluprace@inavody.cz
Pečení
BOŽKOV VAJEČNÝ LIKÉR
Božkov Vaječný likér zpestří každou sladkou dobrotu
BOŽANSKÁ VOSÍ HNÍZDA
Na přípravu budete potřebovat následující ingredience:
BOŽKOV VAJEČNÝ LIKÉR
160 g dětských piškotů
150 g moučkového cukru
60 g másla
2 lžíce kakaa
2 lžíce mléka
BOŽANSKÉ PERNÍČKY
Na přípravu budete potřebovat následující ingredience:
BOŽKOV ORIGINÁL (1 lžíce)
500 g hladké mouky
200 g moučkového cukru
180 g medu
100 g tuku na pečení/másla
2 vejce (1 do těsta/1 na potření perníčků)
4 lžíce kakaa
1 lžička kypřicího prášku do pečiva
Směs perníkového koření
Bílková poleva na zdobení
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Bublanina je sladký druh pečiva. Jedná se o třenou buchtu, ve které jsou umístěny třešně, višně, broskev či jiný druh ovoce.
Recept na Velikonoční medovník
Velikonoce jsou v plném proudu a mnoho z nás doma rádo peče. Klasického beránka, mazanec, možná vánočku. Ale stále častěji na Velikonoce lidé dělají i medovník a my jsme se tomu podívali blíž na zoubek.