Psí detektiv je první organizace v Evropě, která se začala zabývat pátráním po ztracených zvířatech na profesionální úrovni! A co to znamená? K dispozici jsme nepřetržitě, 24 hodin denně, 365 dní v roce. 

Hledáme všechna ztracená zvířata, jejichž majitel se na nás rozhodne obrátit. K jejich nalezení využíváme nejmodernějších pátracích metod. Během pár desítek minut dokážeme oslovit nejen všechny veterináře, útulky, městské policie, myslivce, obecní úřady, zverimexy, apod. v celém okrese. Umíme poslat přes mobilního operátora i smsky přímo do oblasti, kde se zvíře ztratilo. Tyto sms osloví přímo lidi, kteří v oblasti momentálně jsou. To považujeme za efektivní, protože tím můžeme získat aktuální stopu a díky tomu zaběhnuté zvíře lokalizovat. To ale není vše, v případě potřeby a vhodných podmínek dokážeme nasadit i pátrací letadlo. 

Pokud se Vám nebo někomu z okolí ztratilo zvíře, stačí udělat registraci do naší databáze na webu www.psidetektiv.cz 
Samotná registrace je zdarma a zahrnuje vedení zvířete v evidenci ztracených zvířat, vytvoření letáčku a jeho sdílení na sociálních sítích. Samozřejmostí jsou užitečné rady a podpora zoufalým majitelům. 

Děláme maximum pro to, aby se nám podařilo vrátit co nejvíc mazlíčků zpátky domů. Každý takový příběh nám činí obrovskou radost. A jelikož jsme nezisková organizace, fungujeme jen díky darům dobrých lidí. Každé podpory si velmi vážíme. Pokud chcete pomoci i vy, navštivte náš web, kde se dočtete vše potřebné :-) .