Xiaomi si pro své zákazníky připravilo Valentýn plný slev. Dnešním dnem startují akční ceny, které budou trvat až do neděle 23. 2. 2020. Nenechte si je ujít. Na Valentýna můžete své drahé polovičce pořídit chytrou lampičku nebo Xiaomi smartphone v balíčku s fitness náramkem nebo hodinkami za sníženou cenu.

 

Chcete na ni zapůsobit a vykouzlit jedinečnou atmosféru? Spolu s chytrou lampičkou Xiaomi Yeelight Atmosphere Lamp to bude snadné a moment překvapení spustíte jedním kliknutím na mobilním telefonu. Stejně tak nastavíte i ideální přítmí nebo jednoduše vyberete volbu Romance pro zajištění té pravé nálady. Její cena je aktuálně snížena na 990 Kč.

 

Atmostéra je hotová, teď to chce dárek. Radost jí můžete udělat rovnou dvojitou, a ještě si lze vybrat ze dvou možností. Nově je v nabídce kombinace telefonu Redmi Note 8T (4GB/64GB) společně se sportovním náramkem s barevným dotykovým AMOLED displejem Xiaomi Mi Band 4 dohromady za 5 689 Kč, nebo s plnohodnotnými chytrými hodinkami Xiaomi Amazfit GTR za zvýhodněnou cenu 8 380 Kč. Oba balíčky jsou jedinečnou nabídkou.

 

Redmi Note 8T je elegantní smartphone, který uspokojí vaše touhy jak po stránce selfie nebo focení se čtyřmi objektivy, které nabízí 48+8+2+2 MPx. Selfie fotoaparát je vybaven 13 MPx a dokáže pořídit krásné momenty například z romantické večeře.

 

Fitness náramek Xiaomi Mi Band 4 pak pomůže sledovat vaše sportovní aktivity jako jsou běh, plavání, cyklistika nebo pěší turistika. Bude monitorovat srdeční tep, počítat kroky, kontrolovat kvalitu spánku a po propojení s telefonem nabízí i užitečná upozornění. A na jedno nabití vydrží až 20 dní.

 

Oproti tomu Xiaomi Amazfit GTR jsou chytré sportovní hodinky vyvinuty s důrazem na eleganci a díky svému designu si je můžete vzít za sportem i do práce. Disponují také kvalitním AMOLED displejem, vysokokapacitní baterií a užitečnými funkcemi. Jsou vybaveny pokročilým měřičem srdečního tepu a lze volit mezi 12 sportovními režimy. Nechybí jim ani možnost sledovat všechna důležitá upozornění z mobilního telefonu.

 

Tak co si vyberete?