Skvělá zpráva pro všechny fanoušky bojových sportů, Karlose Vémoly a značky Xiaomi. Na tuto neděli 1. 3. 2020 od 16 h. Xiaomi pro všechny sportovní nadšence připravilo ve své prodejně v OC Aupark Hradec Králové autogramiádu Karlose Vémoly a jeho knihy Zrození Terminátora. Kniha je strhující thriller, který zachytává skutečné události z Karlosova života nabitého vzrušujícími peripetiemi. Drogoví dealeři, luxusní prostitutky, zoufalci, chlast, rvačky, přátelství i nenávist, vězení i úspěšná sportovní kariéra.

Pokud knihu vlastníte, přijďte si ji nechat podepsat, popovídat si s Karlosem o jeho sportovních plánech, o tom jak tenká je hranice mezi úspěchem a neúspěchem anebo si jen nechte udělat s Karlosem společnou fotku. Pokud knihu nemáte, nevadí, můžete si ji i Karlovým podpisem zakoupit přímo na místě.

Karlos je však kromě sportovního tvrďáka i milovníkem značky Xiaomi, a tak si všichni návštěvníci mohou zakoupit Karlosovy oblíbené produkty se slevou od 10 %. A že jich není málo se můžete přesvědčit na https://www.xiaomi-czech.cz/karlos-vemola/. Speciální pozornost dostaly Xiaomi sluchátka Mi Bluetooth Neckband Earphones, které budou na místě k dostání za neuvěřitelných 299 Kč. Sleva na všechny zmíněné produkty je do vyprodání zásob, tak si pospěšte.

Nedělní dýchánek s Karlosem „Terminátorem“ Vémolou a Xiaomi proběhne od 16:00 do 18:30 v již zmíněném Xiaomi Store v OC Aupark Hradec Králové. Speciálními hosty pak budou Karlosova žena a dcera a také sám autor knihy, Martin Jaroš.

Pokud  byste měli zájem o rozhovor s Karlosem Vémolou, neváhejte se obrátit na Kateřinu Czyžovou (+420 725 358 366).