Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
Z vietnamských restaurací známé a oblíbené jarní závitky si můžete udělat také doma. Potřebujete suroviny, které koupíte ve vietnamských prodejnách potravin. Směs zeleniny a mletého masa zabalíte do rýžového papíru a osmažíte dozlatova.
Kuře na paprice
Česká klasika! Milovníci tradičních omáček, pokračujte ve čtení!
Přidej svůj recept!
Budeme potřebovat
kuře
mletá paprika
cibule
voda
hladká mouka
sůl
sádlo
Postup přípravy
Na sádle zpěníme cibulku, vložíme naporcované kuře, zalijeme vodou a podusíme. Až je maso měkké, tak jej vyjmeme a maso vykostíme.
Poté je nakrájíme na větší kousky a vložíme zpět do vývaru s cibulí.
Přidáme mletou papriku, sůl a ještě chvíli povaříme.
Pak zahustíme záklechtkou udělanou z vody a z hladké mouky. Podáváme s knedlíkem.
Česká tradiční omáčka, kdo by ji neznal.
Pojďme si pěkně krok za krokem shrnout co nám radí internet.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace