Chystáte se poznávat zajímavá místa? Blíží se dovolená a její plánování by se proto nemělo vůbec odkládat. Celodenní výlet nebo chvíle strávené na chatě, výprava za hranice všedních dnů a odpočinek se vším všudy. Na druhou stranu, být ve spojení s okolním světem je nutné, nejen kvůli zaměstnání. Přečíst si zprávy, napsat email, sledovat večerní film, moderní elektroniku lze velmi dobře využít i na dovolené. Právě proto jsou na našem trhu batohy se speciální kapsou určenou pro notebooky.

Perfektní ochrana za každé situace

Ať už jste na přednášce nebo se chystáte na výlet, je batoh s kapsou na notebook jistě velmi vítaným společníkem. Je elegantní a praktický, můžete se na něj spolehnout po řadu sezon. Polstrování zajistí pevnou oporu pro choulostivou elektroniku, praktické boční kapsy pak hravě pojmou různé nezbytné maličkosti, jako jsou například klíče, mobil nebo peněženka. Nebo také nezbytné letní občerstvení v podobě lahve s minerálkou, záleží pouze na majiteli. Postaráno je také o maximální pohodlí, rozhodně nečekejte dřívější klasiku v podobě propocených zad, pokud budete mít batoh na zádech celé odpoledne.

Pro cestovatele je dokonale praktický

Bederní polstrování je bonusem navíc, ukryje peněženku tak,ať se nestane terčem zlodějů a postará se také o potřebný komfort. Pokud každý den někam cestujete, ať už v MHD nebo ve vlaku, je podobné zavazadlo velmi praktickým společníkem. Notebook, tablet či iPad, ale i různá další elektronika zde najde své pevné místo, nemusíte proto při ranním spěchu už nijak improvizovat. Přitom můžete kombinovat, protože druhá vnitřní kapsa se postará třeba o tablet, když ta hlavní pojme notebook. Prohlédněte si novinky na trhu na cel-tec.cz a budete mít přehled!