Pak pro vás máme tento článek, ve kterém vám poradíme, jak co nejlépe zaujmout svým seznamovacím profilem ostatní uživatele a úspěšně se seznámit.

Uvědomte si, koho na seznamce chcete zaujmout

Než půjdete na seznamku, měli byste si nejprve ujasnit, co od seznámení očekáváte a jaké uživatele chcete zaujmout. Pokud totiž hledáte vážný a reálný vztah, pak není vůbec důležité, kolik lidí dá vašemu profilu například palec nahoru, nebo kolik lidí vám bude psát. Pro vás je zásadní, abyste zaujali opravdu jen takové uživatele, se kterými je reálná šance na další vztah. Takže pokud patříte mezi rozvedené a máte nějaké děti, pak určitě tyto informace pusťte do světa. Ono sice odradíte na první dobrou některé uživatele, ale to je dobře, protože stejně takové věci nelze utajit, a tak je to zbytečné.

Fotka výrazně zvyšuje úspěšnost na seznamce

Věřte nebo ne, ale spousta lidí na seznamce se na profily bez fotky ani nepodívá, případně píšou do inzerátů, ať se jim lidé bez fotky ani neozývají. Ať už si myslíte cokoliv, realita je taková, že fotka zvyšuje minimálně vaši důvěryhodnost. Protože pokud svou fotku nepřidáte, lidé za tím hledají nějaký důvod a pochybují. A co si budeme nalhávat, i vy se rádi podíváte na někoho na fotce a pokud je vám i po této stránce sympatický, je to prostě příjemné a vy víte, kdo je na druhé straně.

Takže určitě neváhejte a pokud to myslíte vážně, přidejte na seznamku také svou fotku. Pokud jich přidáte víc, je to jen a jen dobře pro vás. Můžete přidat fotky, které vás zachycují při vaší oblíbené činnosti a to může také hodně napovědět.

Lžete na seznamce? Pak si sami šlapete po štěstí

Co je vůbec nejhorší, a to nejen na seznamce, tak lež. Pokud si budete na seznamce cokoliv vymýšlet, tak opravdu nemůžete najít někoho, s kým bude následný vztah růžový. Dřív nebo později se každá lež prozradí a vy tak plýtváte nejen svým časem, ale také časem toho druhého. Hledejte sobě rovného, s kým vám bude opravdu dobře a budete si rozumět.

Seznamovací profil proto vždy vyplňujte pravdivě, přidejte vlastní fotku, která bude aktuální a přirozená, bez nějakých velkých úprav. Pokud někoho oslovíte, nebo někdo napíše vám, buďte v komunikaci upřímní a vše si řekněte na rovinu. Jen takto se bude vaše seznamování vyvíjet tím správným směrem a také vy naleznete na seznamce štěstí.