Návod, jak se seznámit na randino.cz i kdekoliv jinde

Objevili jsme seznamku, která se jmenuje randino, pravděpodobně podle toho, že zde můžete najít člověka vhodného na rande a vyzkoušeli jsme ji. Naše poznatky a doporučení ale budou samozřejmě platit také na většinu ostatních seznamek, pokud budou nabízet stejné možnosti, jako jsme našli tady. A také to berte jako takový obecný návod na to, jak postupovat, pokud myslíte seznamování online vážně a chcete opravdu někoho objevit, jít s ním na rande a ideálně navazovat další hlubší vztah.

Registrace na seznamce i když by se vám nechtělo

Je to kolikrát otrava, prostě se zase někam registrovat a vyplňovat formuláře. Ale pokud jsou jednoduché a ne na obtíž, zabere to třeba jako u randina zhruba 3 minuty s ověřením emailu a pak už jen vyplníte profil pro seznamování, který zahrnuje seznamovací inzerát.

A musíme si uvědomit, že bez registrace by prostě žádná online seznamka nemohla fungovat. Představte si, že by vám libovolný kolemjdoucí posílal zprávy a vy byste ani nevěděli kdo na druhé straně je. Takže se tomu nebraňte a investujte pár minut času. Navíc snad všechny seznamky umožňují kdykoliv váš účet smazat, takže až se seznámíte, zahladíte stopy a je to.

Kvalitní seznamovací profil je polovina úspěchu

S registrací a vyplněním údajů o vás souvisí vlastně váš profil, resp. to, jak se na takové seznamce budete prezentovat a podle čeho si vás potom budou moci ostatní lidé vyhledat. Základní parametry, které asi zahrnují všechny seznamky, je pohlaví, věk, odkud jste a co hledáte. Samozřejmě najdou se seznamky, které vám umožní vybrat nebo vyplnit i věci, které například vlastníte a tak podobně, ale podle tohoto se nejspíš seznamuje jen špetka zájemců o kvalitní a perspektivní vztah.

Nezapomeňte tedy vyplnit co nejvíce údajů o sobě a hlavně pravdivě, protože pokud si budete vymýšlet už na seznamce, brzy to vyplyne na povrch a vy tím jen a jen ztratíte.

Vyhledávání a komunikace s lidmi na seznamce

Vyhledávat můžete obvykle i jako neregistrovaný uživatel. Pokud ale na někoho zajímavého narazíte, tak si stejně musíte vytvořit uživatelský účet, takže doporučujeme to neoddalovat, ať jste připraveni okamžitě kontaktovat zajímavé profily. Když tedy už máme uživatelský profil a jsme přihlášení, je na čase zalovit mezi uživateli, kteří by nás mohli zajímat.

Správné předvolby na seznamce a jejich kombinace

Pokud vyberete málo předvoleb, budete muset procházet velké množství seznamovacích profilů a naopak – pokud vyberete velké množství předvoleb, může se stát, že kvůli některým předvolbám můžete toho pravého člověka vynechat. Proto je ideální zlatá střední cesta, která určitě zahrnuje předvolbu pohlaví, nějaký věkový rozsah a případně to, odkud by člověk měl být. Už tyto předvolby dokážou velké divy a vy tak vyfiltrujete první vzorek lidí, který pak můžete zkoušet upřesňovat. Rozhodně se nenechte odradit jakýmkoliv vyhledáváním – je to ta nejlepší cesta, jak společně s kvalitním seznamovacím profilem objevit štěstí na jakékoliv seznamce.

Vhodné fotky a jejich vliv na seznámení

Pokud to myslíte se seznamováním vážně a chcete opravdu najít někoho odpovídajícího a zároveň si ušetřit čas, pak vždy přidejte alespoň jednu svou fotku. Navíc dnes si uděláte selfie během okamžiku a buď rovnou z telefonu, nebo přes počítač přidáte.

Správné fotky

  • Fotky, na kterých jste sami sebou, například v kombinaci s tím, co rádi děláte. Také by měly být aktuální a ně několik let staré.

Nevhodné fotky

  • Fotky, které jsou jakkoliv extrémní, svatební fotky, fotky z profi focení, kde jste příliš odlišní od reality všedního dne, nebo fotky, které jsou několik let staré a vystihují vás v nějaké neobvyklé situaci.

Ono už pouhou vhodnou volbou fotek dokážete zároveň zaujmout ty správné lidi a ty nesprávné dostatečně odradit, takže už tímto vytváříte určitý filtr a okruh lidí. Pokud tedy nehledáte milence nebo milenku, což je tak trochu diskrétní boj a nehodí se moc ukazovat, pak určitě své fotky přidejte.

Budeme rádi, pokud vám tento návod pomůže alespoň trochu a usnadní vám vaše seznamování online. Určitě si vytvořte pečlivě svůj seznamovací profil a buďte aktivní ve vyhledávání a komunikaci s ostatními uživateli.

Další tipy a rady jak se seznamovat a na co dát pozor najdete v dalším článku ZDE