Stačí jedna SIM karta

 

Typickým příkladem takového místa je chata nebo chalupa. Ani tam již dnes nikdo nechce být offline a běžná mobilní data nemusí pokrýt potřeby celého osazenstva. Řešením je domácí mesh systém s Wi-Fi 6 Deco X50-5G od společnosti TP-Link. Zařízení funguje velice jednoduše, stačí do něj vložit SIM kartu a po jednoduchém nastavení okamžitě surfujete na vlnách 5G sítě.

 

Jednotka Deco X50-5G pracuje o kombinované rychlosti až 3 000 Mb/s (574 Mb/s na 2,4 GHz a 2 402 Mb/s na 5 GHz) a díky dvoupásmové Wi-Fi 6 zajišťuje stabilitu i během vysoké zátěže. Vy si tak budete moci bez problémů užít hraní online her, kvalitní 4K streamování nebo můžete stahovat a odesílat objemné soubory. To vše zároveň.

 

Jednotka také díky pokročilému 2,5gigabitovému portu poskytuje spolehlivé připojení s velkou rychlostí pro kabelová zařízení s vysokými nároky, typicky jde o chytré televize nebo herní konzole. Využít můžete i dvojici samostatných gigabitových portů pro zařízení připojená kabelem.

 

TIP: Deco X50-5G je také ideálním řešením pro dovolené či krátkodobé pronájmy. Hodit se může i pokud pořádáte nejrůznější akce, kde je nutné krátkodobě přivést kvalitní vysokorychlostní internetové připojení.

 

Mesh síť vyřeší pokrytí celého prostoru

 

Tím ale flexibilita zařízení Deco X50-5G nekončí. Pro dokonalé pokrytí vámi požadovaného prostoru můžete vytvořit praktickou mesh síť ze dvou a více jednotek a nemusíte se omezovat pouze interiérem. Deco X50-5G je totiž kompatibilní s ostatními modely Deco, čímž jsou možnosti mesh sítě prakticky neomezené a kvalitní internet tak dostanete třeba i na zahradu nebo do dílny.

 

Systém spolupracujících jednotek dokáže pokrýt potřeby až 150 připojených zařízení. To vše ve Wi-Fi síti s jednotným názvem a heslem. Není tak potřeba cokoliv dalšího řešit, protože vás celý systém bez prodlev a zcela automaticky připojuje k jednotce s nejlepším signálem.

 

Bezpečný internet jako standard

 

Všechny modely řady Deco se vyznačují vysokým standardem zabezpečení prostřednictvím technologie TP-Link HomeShield. Ta přináší nejen špičkovou ochranu sítě prostřednictvím sofistikovaných bezpečnostních prvků, ale i pokročilou rodičovskou kontrolu zajišťující blokování nevhodného obsahu, aplikací, či možnost omezení času stráveného na YouTube a další časové limity.

 

Jednoduchá instalace a intuitivní správa

 

Nastavit a spravovat celou síť zvládne opravdu každý, kdo vlastní chytrý telefon. Díky volně dostupné aplikaci Deco, kterou si stáhnete pro zařízení s Androidem nebo iOS v češtině i slovenštině, nastavíte celou síť během tří jednoduchých kroků. Poté ji už budete jen spravovat v intuitivním prostředí aplikace. Odhalíte zde všechna připojená zařízení nebo zcela bez obtíží vytvoříte síť pro hosty, a to i klidně jen za pomocí hlasových příkazů, protože řada Deco podporuje funkce Amazon Alexa a Google Asistant.