Letos se turnaj koná 15. května 2024 na fotbalovém stadionu FC Slovan Havlíčkův Brod a jeho začátek je plánován na 9:30. Zúčastní se ho přibližně 16 týmů z celé České republiky. Kromě fotbalových zápasů bude na Seni Cupu také bohatý kulturní program, možnost získat věcné ceny a mnoho dalších aktivit. Na závěr turnaje se uskuteční exhibiční zápas, ve kterém si zahrají známí fotbalisté Antonín Panenka, Ladislav Vízek a Horst Siegl.

 

Fotbal je skvělým prostředkem pro udržování kondice, pěstování vytrvalosti a rozvíjení týmové spolupráce. Seni Cup potvrzuje, že na fotbalovém hřišti jsme všichni rovnocenní a sdílíme stejnou vášeň pro hru a radost z každé vstřelené branky. „17. ročník dokazuje, že i lidé s hendikepem chtějí sportovat, prožít radost z fotbalu a projevit týmového ducha. Je pro nás velkým potěšením, že můžeme všem zúčastněným dopřát tento neopakovatelný sportovní zážitek,“ říká ředitelka prodeje Zdravotnického trhu Małgorzata Podraza.

 

Cílem turnaje je nejen poskytnout účastníkům příležitost projevit své sportovní dovednosti, ale také sdílet radostné okamžiky s přáteli a fanoušky. Seni Cup je více než jen fotbalový turnaj, je to oslava odvahy, vytrvalosti a společenství, která překračuje hranice hřiště. Těšíme se na vás v Havlíčkově Brodě, kde společně prožijeme nezapomenutelné okamžiky sportovního nadšení a radosti!


 

Partneři turnaje:

Philips, SNP invest, CRS, Bonduelle, CATUS s.r.o., NH Collection Prague, CAROUSEL PRODUCTION, MPSV, město Havlíčkův Brod, SZŠ A VOŠZ Havlíčkův Brod, divadlo Kalich, časopis rezidenční péče, Česká televize, portál Kudy z nudy.