Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
Přidáme zákl. BBQ omáčku, kečup, sůl, pepř a česnek promícháme a provaříme
Zahustíme granulovanou cibulí přídáme sojovou omáčku a případně něco pálivého. Opět provaříme. Vypneme a necháme rozpustit máslo, které to cele zjemní.
Dáme grilovat křídla nepřímou medodou, při 180-200°C nebo na přímo, ale je potřeba mít rošt vysoko.
Když jsou křídla ugrilovaná, tak je celá ponoříme do omáčky, necháme okapat a vrátíme na cca 10 min na gril, necháme zaschnout omáčku a můžeme servírovat.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace