Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
Játrová paštika
500 g kuřecí játra,
2 stroužky česneku,
250 g másla, 1 ks cibule,
80 ml smetany, 1 lžíce sádla,
sůl, drcený kmín, mletý černý pepř,
bylinky provensálské
Kakaové řezy s tvarohovým krémem
Tento recept dodal web ZabavneVareni.cz
Budeme potřebovat
Těsto:
1/2 hrnku oleje
1 prášek do pečiva
1 hrnek cukru krystalu
3/4 hrnku mléka
2 lžíce kakaa
2 vejce
2 hrnky polohrubé mouky (1 hrnek=250 ml)
Tvarohová náplň:
250 g polotučného tvarohu
125 g másla
Poleva:
100 g hořké čokolády
50 g rostlinného tuku
Postup přípravy
Prvně si připravíme těsto, smícháme si v míse veškeré suroviny a vyšleháme hladké těsto, těsto vylijeme na vymazaný plech na pečení a pečeme v předehřáté troubě na 180°C přibližně 20 minut.
Než se nám korpus upeče, připravíme si tvarohovou náplň, Tvaroh vyšleháme v míse s cukrem a změklým máslem.
Po vychladnutí korpusu ho rozkrojíme na 2 poloviny, na jednu polovinu naneseme rovnoměrně naneseme na tvarohový krém, poté přiklopíme druhou polovinou upečeného korpusu.
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu s rostlinným tukem a pak čokoládu rozetřeme na vrch korpusu, hotový dezert necháme ztuhnout v lednici minimálně 2-3 hodiny.
Tento recept dodal web ZabavneVareni.cz
Autor: Redakce
Datum zveřejnění: 12/28/18
Kategorie: Pečení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace