Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
Bramborová frittata se špenátem
Budeme potřebovat
- 300 g brambor nakrájených na nudličky
- 4 vejce
- 1 mozzarella
- 1 plechovka rajčat
- 1 hrst čerstvého špenátu
- stroužek česneku
- sůl
- pepř
- uzená paprika
- 2 slabé plátky másla
- olej na vymazání pánve
Postup přípravy
- Brambory nakrájíme na nudličky a uvaříme v osolené vodě doměkka.
- Rozmícháme vejce, přidáme plechovku rajčat, špetku soli, pepře a uzené papriky.
- Přidáme mozzarelu nakrájenou na kostičky a nasekaný česnek a promícháme.
- Špenát spaříme, vymačkáme přebytečnou vodu a přidáme do směsi.
- Pánev, vhodnou do trouby, vymažeme olejem. Na dno vyskládáme brambory, přelijeme směsí a navrch dáme máslo. Zapečeme v troubě 15-20 minut na 200 °C.
Tento recept a video dodal Creative Kitchen Food channel
Autor: Redakce
Datum zveřejnění: 12/30/18
Kategorie: Gril a hospodská jídla