Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
Z vietnamských restaurací známé a oblíbené jarní závitky si můžete udělat také doma. Potřebujete suroviny, které koupíte ve vietnamských prodejnách potravin. Směs zeleniny a mletého masa zabalíte do rýžového papíru a osmažíte dozlatova.
Bramboráky s česnekem a pažitkou
TIP: Pokud chce mít opravdu zlatavé a křupavé bramboráky, je třeba dobře vymačkat přebytečnou vodu.
Budeme potřebovat
500 g brambor
1 vejce
5 lžic hladké mouky
2 stroužky česneku
sůl
majoránka
pažitka
Postup přípravy
Brambory oškrábu, nastrouhám na jemnější straně struhadla a vymačkám z nich přebytečnou vodu.
Přidám k nim vejce, hladkou mouku, prolisovaný česnek, větší špetku majoránky, svazek pažitky a špetku soli. Zpracuji na vláčné těstíčko.
Na pánvi rozehřeji olej a z těsta postupně odeberu asi dvě lžíce a smažím bramboráky z obou stran dozlatova.
Pro další recepty prosím dejte odběr na našem kanále, natáčíme min. 1-2 videa týdně!
Určitě budeme rádi za každý komentář, pokud se recept líbí dejte like a sdílejte mezi přáteli!
Děkujeme za sledování!
Tento recept a video dodal Creative Kitchen Food channel
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace