Jarní únava přepadá až tři čtvrtiny lidí. Možná vás překvapí, že jedním z největších bojovníků proti jarní únavě je správný pitný režim. Malátnost, ztráta energie nebo celkové vyčerpání jsou po zimě způsobené tím, že je naše tělo zaneseno nahromaděnými toxiny. Zvýšený přísun vody, ideálně v kombinaci s vitamíny, je dokáže vyplavit. Naopak v případě nedostatku tekutin přejde tělo do úsporného režimu. Kolik byste toho měli za den vypít, vypočítáte podle jednoduchého návodu. Na 15 kilogramů hmotnosti člověka je třeba příjem 0,5 litru vody. Kromě váhy svou roli hraje také výška, krevní tlak, stav ledvin, ale i fyzická aktivita. Základ pitného režimu by pak měla tvořit voda a důležité je pít v průběhu celého dne. 

Nápoj plný vitamínů kdykoliv a kdekoliv

Protože řadě z nás samotná voda nechutná, hledáme způsoby, jak si ji ochutit. Myslet bychom měli ale na to, že pokud budeme pít slazené nápoje, dostáváme do sebe zbytečné kalorie. S tím vám pomohou mikrodrinky waterdrop®, jejichž rozpuštěním získáte až 600 ml lahodného nápoje. Díky své malé velikost je můžete mít kdykoliv u sebe. Připravený nápoj je bez cukru a navíc obohacený o vitamíny. Všechny obsahují vitamín C, který přispívá k normální funkci imunitního systému. Najdete v nich i celou řadu další prospěšných látek, ze všech vyberme méně známou moringu.

Bojovnice moringa

Součástí drinku DEFENCE je extrakt z moringy. Tato rostlina se řadí do skupiny tzv. adaptogenů, což jsou rostliny, které pomáhají tělu se lépe přizpůsobit náročným psychickým nebo fyzickým zátěžím. Podpoří energii, zmírní deprese a stabilizují chod našeho těla. Pomohou nám také získat znovu rovnováhu a tím se lépe poprat s nadcházejícím stresem. Moringa dále zlepšuje náladu, osvěžuje mysl a podporuje správnou funkci mozku. A to je přesně to, co teď naše tělo i mysl potřebuje.