Společnost CyberPower, přední světový výrobce záložních napájecích řešení, oznámila, že její záložní zdroje napájení (UPS) využívají pro kritické aplikace jak velké společnosti, infrastrukturní body, tak i instituce, a to v České republice i na Slovensku. Jednou z těchto implementací je i úspěšně realizovaná zakázka ze strany košické radnice.

Na CyberPower spoléhá i krajské město

Společnost CyberPower hlásí úspěšné završení spolupráce z východu Slovenska. Její řešení v podobě UPS CyberPower OL2000ERTXL2U zde totiž začala používat košická radnice, která jím osadila svoje serverovny. Tento zdroj nepřerušovaného napájení je v tomto případě zkombinován s novými switchi CISCO, připojenými k virtuálním serverům a interní síťové infrastruktuře. Nejvyšší úroveň ochrany klíčové infrastruktury je zde zajištěna on-line topologií dvojité konverze. Podobná UPS řešení jsou určena pro všechny, kteří od záložních zdrojů vyžadují univerzálnost, flexibilitu, výkon a možnosti snadné správy.

Košice využívají řešení, k jehož klíčovým funkcím patří kromě jiného i patentovaná technologie pro úsporu energie GreenPower UPS™, chytrá správa baterií (Smart Battery Management) či kompatibilita s generátory pro případ rozsáhlejšího výpadku.

Díky škálovatelnosti řešení od CyberPower je možná ochrana systémů prakticky jakékoliv velikosti. Modely OL2000ERTXL2U využívané košickou radnicí jsou svým výkonem i spolehlivostí vhodné právě pro dané použití. A to i vzhledem k faktu, že se jedná o typ on‑line s dvojitou konverzí, patřící mezi nejpokročilejší typy UPS zařízení. Výsledkem je plynulý výstup elektrické energie s minimální odezvou. Navíc je tu však režim ECO pro vyšší efektivitu a ukládání elektřiny za účelem úspory nákladů na energii.

Životnost baterie zvyšuje funkce Smart Battery Management (SBM), vylepšující proces nabíjení baterie a snižující tak celkové náklady na vlastnictví (TCO).

Podobně spolehlivé řešení je ve veřejných institucích prakticky nutností, a to kvůli kritické důležitosti dat občanů a nutné non-stop dostupnosti systémů pro administrativní činnosti poskytované nejen dle zákona.

Bližší informace naleznete zde:

https://www.cyberpower.com/au/en/product/sku/ol2000ertxl2u