Společnost TP-Link, přední světový dodavatel síťových produktů, přináší na trh novou sadu powerline adaptérů TP-Link TL-PA7017P pro snadné rozšíření domácí sítě přenosem dat po stávajících rozvodech elektrické energie. Vysoká rychlost a stabilita jsou samozřejmostí.

Plní standard HomePlug AV2

Powerline adaptéry TL-PA7017P (AV1000) splňují standard HomePlug AV2 a dosahují rychlosti přenosu dat až 1 000 Mb/s. Optimální rychlost tak naplní veškeré vaše on-line požadavky a omezena je v podstatě jen kapacitou vaší domácí sítě, respektive vašeho poskytovatele internetového připojení (ISP). Datově náročné aktivity jako přehrávání videa ve vysokém rozlišení nebo hraní on-line her, jsou pro tuhle sadu powerline adaptérů hračkou. Navíc se jednotlivé adaptéry ke stávající síti připojují stylem „Plug and Play“, což znamená, že odpadají komplikovaná nastavování a úpravy parametrů.

Rozšířená kompatibilita
Díky integrovanému gigabitovému portu si můžete rozšiřovat nejen bezdrátová připojení, ale i ta po kabelu. Napevno tak lze připojit třeba stolní počítače, smart TV nebo herní konzole, ale i jiná koncová zařízení, která nemají v základní výbavě podporu technologie Wi-Fi.

Díky integrované zdířce elektrické zásuvky zároveň ani nepřijdete o prostor pro připojení vašich počítačů, televizorů, konzolí a dalších koncových zařízení. Zásuvku, do které zapojíte powerline adaptér, tak můžete využít hned dvakrát.

V neposlední řadě vás jistě potěší i speciální režim úspory energie Power-Saving Mode, jenž oproti pracovnímu (Working) módu dokáže ušetřit až 85 % nákladů na provoz.

Klíčové vlastnosti TL-PA7017P KIT:

  • Standard HomePlug AV2 – 1000 Mb/s pro opravdu náročné on-line aktivity
  • Integrovaný gigabitový port – Pro snadné připojení přístrojů bez bezdrátové funkce
  • Plug and Play – Žádná složitá konfigurace
  • Power-Saving Mode – výrazná úspora energie při nečinnosti
  • Průchozí zásuvka

Více informací o produktu naleznete zde:

https://www.tp-link.com/cz/home-networking/powerline/tl-pa7017p-kit/