Správný seznamovací inzerát tě dostane na rande dřív

Máme pro vás návod a informace, jak napsat správný seznamovací inzerát, nebo popisek v seznamovacím profilu a díky tomu jít mnohem dříve na rande. A hlavně s tím správným člověkem. Dnes bez dlouhých řečí, ale o to efektivněji a více prakticky – jde totiž o tvoje rande, tak neztrácejme čas.

Vhodný vs. nevhodný seznamovací inzerát

Rozdíl je jednoduše v informacích. Lidé mají možnost na seznamce napsat o své osobě cokoliv a většina z nich toho prostě není schopna a napíše jednu, maximálně dvě krátké věty, které o nich nic neřeknou. A navíc, jako bonus, je počet chyb kolikrát téměř roven počtu slov, což je fakt ostuda – nehledě na to, když vám dnes počítač i telefon skoro vše napoví, nebo i opraví. No chápete to?

Vhodné inzeráty

Vhodný inzerát by vás měl představit a také zahrnout nějaké základní požadavky na ideální protějšek pro vás. Údaje jako věk, odkud jste atd. většinou na seznamce vyplňujeme díky předvolbám. Další důležitou podmínkou pro úspěšný seznamovací inzerát je pravda. K čemu vám bude chodit každý den na rande s někým jiným, když z toho dřív nebo později nakonec nic nebude?

Honza, 46, Praha, rozvedený

  • Jsem rozvedený pohodář, mám rád dobré jídlo, sport, ale i trochu klidu někde v lese. Své rodinné záležitosti mám vyřešené a moc rád bych našel ženu, která to má tak nějak podobně. Pojďme na rande, třeba na procházku, kafíčko a popovídáme si nezávazně.

Veronika, 24, Ostrava, svobodná

  • Ahoj všem prima lidem, studuji ještě na vysoké a ráda najdu kamaráda, nebo kamarádku. Pokud jsi pozitivně naladěný, zajímá tě zdravý životní styl a příroda, mohli bychom si rozumně. Pokud budeš muž, třeba z toho může být i něco víc.

Nevhodné inzeráty

Tyto inzeráty se již na první pohled liší svou délkou, nic ostatním o uživateli seznamky neřeknou, a navíc jsou plné gramatických chyb. Pokud se na takový inzerát někdo ozve, bude to spíše ze zvědavosti, nebo omylem.

Zdeněk, 26, Brno, svobodný

  • Rad bich poznal nejaku mladou zenu :)

Mirka, 43, České budějovice, rozvedená

  • Nevim co sem napsat a proc kdys se muzes ptat ty me.

Vidíte ten rozdíl?

Schválně si porovnejte tyto seznamovací inzeráty a musí vám být jasné, v čem je vhodné inzeráty mnohem lepší než ty nevhodné. Pokud vám psaní moc nejde, představte si svého kamaráda, nebo kamarádku, co by o vás asi tak řekl on někomu jinému – a právě toto napište. Následně text vložte do Wordu a co bude podtržené červeně, tak zkuste opravit, případně požádejte o pomoc někoho, komu čeština nedělá potíže.

Tvoje rande mnohem dřív a s klidem

Věřte nebo ne, ale vhodně napsaný inzerát udělá mnohem lepší dojem a pokud uvedete všechny pravdivé informace, i vaše rande bude odpovídat představám vašeho protějšku a nedojde ke zbytečnému zklamání a špatnému dojmu.

Navíc můžete díky pravdivému a upřímnému inzerátu vzbudit mnohem víc sympatií a také důvěru. Takže si následně vyměníte pár zpráv, e-mailů, ideálně si zavoláte a pokud si budete rozumět i po telefonu, je velká šance, že i vaše rande bude pokračovat v příjemném duchu a povede k vážnému vztahu. Pokud právě někoho hledáte a chcete jít na rande, doporučujeme vyzkoušet seznamku randino.cz.