Společnost elem6, s. r. o., distributor kvalitních kuchyňských nástrojů pro přípravu zdravého jídla značky Lauben, přichází s horkovzdušnou fritézou Lauben Hot Air Fryer 2500WT, která funguje na principu 360° cirkulace horkého vzduchu, a i díky tomu smaží jídlo výrazně zdravěji a bez přidaného tuku.

Revoluční přístup ke smažení

Vzduch ve fritéze totiž jídlo ohřívá ze všech směrů a díky tomu pro smažení nemusíte používat téměř žádný přidaný olej ani jiný tuk. Výhodou je také integrovaný pachový filtr, díky kterému už celým vaším bytem nebude při přípravě smažených jídel prostupovat nevábná vůně. Při samotném smažení na rozdíl od běžné fritézy nemusíte čekat, až se rozpálí olej. Do fritézy Lauben prostě jídlo vložíte ihned po zapnutí.

Díky zmíněné 360° cirkulaci horkého vzduchu si v horkovzdušné fritéze připravíte pokrmy, které nebudou mastné, ale zároveň budou i nadále křupavé, voňavé a chutné, přesně tak, jak to od smažených jídel očekáváme. Přidanou hodnotou nicméně bude zdravější zpracování, které výrazně sníží riziko srdečně-cévních onemocnění, zejména v dlouhodobém hledisku.

Snadné nastavení, režimy smažení i individuální přístup

U horkovzdušné fritézy Lauben si můžete zvolit hned z osmi předem nastavených režimů, ušitých na míru konkrétním ingrediencím. Teplotu a dobu smažení si ovšem můžete navolit také sami individuálně. Ať už ale budete připravovat domácí hranolky, anglickou slaninu, kuřecí řízek nebo třeba krevetky v těstíčku, budou všechny tyto pokrmy krásně křupavé, a přitom si je s čistým svědomím můžete dát i tehdy, když holdujete zdravé výživě.

Osm přednastavených režimů u fritézy Lauben je následujících: Hranolky, Slanina, Kuřecí paličky, Krevety, Steak, Sladké pečivo, Zelenina a Ryby. Vše – včetně individuálních požadavků – si snadno nastavíte pomocí přehledného dotykového displeje, umístěného v horní části přístroje. Nádobu na smažení, která se díky praktickému držadlu snadno přenáší, navíc můžete po každém použití vložit do myčky nádobí.

Vlastnosti fritézy Lauben Hot Air Fryer 2500WT:

  • Digitální dotykový displej – Jednoduché a intuitivní ovládání. Díky náklonu displeje můžete pohodlně sledovat teplotu a průběh smažení.
  • 8 nastavitelných režimů – Od hranolek až po krevety. Vyberte si, co budete připravovat a proces zahájíte stisknutím tlačítka.
  • Možnost manuálního nastavení – Pokud vám nevyhovuje žádný z nabízených režimů, můžete si nastavit teplotu i dobu smažení dle vlastních preferencí.
  • Snadná čištění a manipulace – Potraviny smažíte v nádobě, kterou snadno uchopíte a vyjmete z fritézy. Pak ji jednoduše umyjete v myčce nádobí.
  • 360° cirkulace horkého vzduchu – Jídlo je vždy rovnoměrně osmažené a má ten správný křupavý finish.
  • Video tutorial – Ovládání fritézy snadno pochopíte z video tutorialu, který se vám přehraje po naskenování QR kódu.
  • Funkce trouby – Fritéza nahradí i funkci trouby anebo třeba ohřev potravy.
  • Bezpečnost a automatické vypnutí – Funkce automatického vypínání zabrání spálení jídla a díky Cool Touch rukojeti se nespálíte ani vy.

Horkovzdušnou fritézu Lauben Hot Air Fryer 2500WT zakoupíte na českém trhu od října 2020 za doporučenou maloobchodní cenu 3 490 Kč včetně DPH. Navíc do 15. 10. máte možnost na první nákup získat až 30% akční slevu s promo kódem LSVSTRW.