V souvislosti se šířením nákazy COVID-19 se doporučuje nejen eliminovat množství kontaktů s lidmi, ale také věcmi. Řada obchodníků i doručovacích služeb nabádá zákazníky, aby si před převzetím zásilky nasadili roušku, vydezinfikovali ruce a upřednostnili platbu kartou. I zkoušené oblečení teď musí na 24 hodin do karantény Podle studií může na povrchu mobilního telefonu, bankovky či nerezové oceli koronavirus přežít až 28 dní. A představte si, kolika rukama musí jeden pohled před doručením dojít! Pro někoho tak může dobře míněný pohled představovat také potencionální nákazu.

Vyřešte to tedy moderně a s pomocí šablon Webnode, které umožňují poslat vaše PF on-line. Navíc neriskujete, že vzhledem k letošnímu tlaku na doručovací služby, nebude váš dopis nebo pohled doručen včas. Společnost Webnode nabízí možnost vytvoření vlastního PFka s pomocí webové aplikace. Jednoduše ho vytvoříte pomocí připravených šablon a rozešlete svým známým. Ušetříte tak čas, i peníze. Vytvoříte je klidně na poslední chvíli, je snadné je poslat většímu počtu lidí a jejich poslání vás nic nestojí. Popularitu digitálních přání ostatně potvrzují i vyhledávače a také interní statistiky společnosti Webnode, díky které si můžete novoročenku vyrobit.

Na stránce https://vytvorit-pf.webnode.cz/ najdete návod, jak vaše vlastní PF vytvořit. Předpřipravené šablony uspokojí i kreativce, kteří se chtějí odlišit. Ti si šablonu mohou zcela předělat, použít vlastní fotografie a obrázky nebo změnit barvy. Šablony je možné upravit také na mobilních zařízeních, takže přání vytvoříte jednoduše jen s pomocí telefonu nebo tabletu. Přání lze doprovodit i videem, seznamem předsevzetí nebo třeba odpočtem času do Nového roku. Stačí si vybrat stylové PF, upravit ho podle svých představ a odeslat na e-mail adresáta nebo ho sdílet na sociálních sítích.

Jak na to: 

  1. Zvolte si šablonu, která vám designově a barevně vyhovuje
  2. Změňte si úvodní obrázek a vložte vhodný motiv pro vaše PF
  3. Všechny stránky můžete smazat a úvodní skrýt z menu
  4. Můžete vložit video, předsevzetí nebo odpočet času do Nového roku
  5. Taky můžete přidat různé animace jako padající sníh nebo konfety
  6. Odkaz hotového přání můžete následně jednoduše zaslat vašim blízkým např. e-mailem nebo přes sociální sítě