Značka TrueLife uvádí na trh novou digitální otočnou video chůvičku NannyCam R360, která disponuje možností vertikálního i horizontálního natáčení kamery či oboustranné komunikace a rozšiřuje tak portfolio nejoblíbenějších chůviček na trhu.

Novinka obsahuje na straně rodičovské jednotky přehledným pětipalcovým displejem, díky kterému rodiče získají komplexní přehled nad děním v dětském pokoji. Pokud jde o možnosti natáčení, zvládá dětská jednotka až 270° horizontálně a 90° vertikálně. Kameru je přitom možné postavit na pevný podklad nebo zavěsit na zeď.

Jednu rodičovskou jednotku můžete spárovat až se dvěma kamerami, což se hodí ve chvíli, kdy je třeba pohlídat více dětí najednou nebo chcete dohlížet na více než jednu místnost. Díky automatickému nočnímu módu nemusíte hlídat, aby místnost byla vždy osvícena, takže budete mít přehled o dítěti za všech světelných podmínek.

Chůvičku TrueLife NannyCam R360 využijete doma i na cestách, a to jak díky možnosti napájení z powerbanky (chůvička disponuje slotem typu microUSB), tak díky podpoře úsporného režimu VOX, který vysílá upozornění na rodičovskou jednotku pouze tehdy, když dětská jednotka zaznamená nějaký zvuk. Ihned tak budete vědět, kdy vaše miminko zapláče. Ve VOX režimu vydrží kamera na jedno nabití běžet až osm hodin.

Spojení rodičovské a dětské jednotky funguje v případě digitální otočné video chůvičky NannyCam R360 až na 300 metrů. Dítě tak může v klidu spát doma a vy přitom můžete trávit čas třeba v altánu na opačném konci zahrady.

K dalším funkcím patří monitoring teploty v místnosti, což znamená, že budete mít vždy přehled o tom, jestli je vašemu dítěti při spaní komfortně a není mu příliš velká zima ani naopak velké horko. Díky obousměrnému přenosu zvuku také můžete plačící dítě uklidňovat vlastním hlasem i ve chvíli, kdy právě nejste poblíž a než k němu dojdete.

Další funkcí Feed alarm si můžete přímo na rodičovské jednotce nastavit upozornění na časy, kdy je miminko potřeba nakrmit, vzbudit nebo mu podat případné léky. A nakonec tu máme ještě bonus v podobě výběru ukolébavek, které dítěti můžete na dálku pustit třeba i z vedlejší místnosti.

V balení dětské chůvičky TrueLife NannyCam R360 najdete kromě rodičovské jednotky s displejem a dětské jednotky s kamerou (a příslušnými síťovými adaptéry) také návod k použití a příslušenství k uchycení dětské jednotky na zeď. Chůvička je již v prodeji s cenou 3 590 Kč.

Bližší informace naleznete zde:

https://www.truelife.eu/cs/pece-o-miminko/nannycam-r360/