Zabezpečení domácnosti ve vysokém rozlišení, i v noci 
Bezpečnostní kamera je určená pro využití v exteriéru a díky technologii 2K QHD dokáže zaznamenávat křišťálově čistý obraz v rozlišení 2 560 x 1 440 pixelů. Oproti Full HD má zobrazení v 2K QHD mnohem jemnější detaily. Díky funkci osminásobného přiblížení pak přes kameru uvidíte mnohem dále.

Asi nejzásadnějším prvkem kamery TP-Link Tapo C320WS je plnobarevné noční vidění, které zobrazuje barevný výstup dokonce i v nočních hodinách. Noční vidění je zároveň umožněno i díky snímači Starlight, který má vysokou citlivost a dokáže zachytit obraz ve vyšší kvalitě i za špatných světelných podmínek.

Detekce pohybu i obousměrný zvuk
Další funkcí kamery Tapo C320WS je možnost dostávat upozornění například na váš smartphone ve chvíli, kdy zařízení zaznamená pohyb. Následně si odkudkoliv můžete v přímém přenosu přehrát dění před kamerou a zjistit, zda pohybové čidlo aktivovalo například zvíře, člen domácnosti, anebo se jedná o nevítaného návštěvníka. Pro kameru si můžete nastavit i zóny detekce pohybu, takže dokáže zaznamenávat dění pouze ve zvolené oblasti.

Funkce detekce pohybu si bez problémů nastavíte dle vlastních potřeb. Nastavit si můžete detekci neoprávněného vniknutí do oblasti, detekci překročení definované hranice nebo dokonce detekci zakrytí či blokování kamery.

Díky tomu, že kamera disponuje mikrofonem a reproduktorem, je možné jejím prostřednictvím komunikovat s kýmkoliv, kdo se právě v jejich blízkosti nachází. Můžete tak například uklidnit rozrušeného psa, kterého jste doma nechali samotného, nebo se domluvit s kurýrem, který vám právě dovezl zásilku.

Když nepomůže domluva, tak nevítané návštěvníky můžete odradit (velmi hlasitým) zvukovým či světelným alarmem, který můžete spustit poté, co zaznamenáte jejich případný pohyb před kamerou.

Kabelová nebo bezdrátová síť
Kameru TP-Link Tapo C320WS můžete k domácí síti připojit buďto přes ethernetové rozhraní, tedy kabelově, nebo přes bezdrátovou síť Wi-Fi. Díky tomu u ní získáte stejně jako u většiny jiných modelů kamer řady Tapo dostatečně flexibilní možnosti instalace.

Bezpečné úložiště i odolná konstrukce
Kamera disponuje bezpečným lokálním úložištěm na pořízené záznamy. Na micro SD kartu tak můžete uložit až 256 GB záznamu videa ve 2K HD. Díky ukládání záznamu na micro SD kartu nehrozí únik videí z vaší domácnosti na internet. Konstrukce kamery je navíc odolná vůči povětrnostním vlivům dle standardu IP66.

Dále tu máme ještě podporu služeb Asistent Google a Amazon Alexa, díky kterým lze kameru jednoduše ovládat hlasovými příkazy.

Všechno si můžete snadno nastavit prostřednictvím aplikace Tapo, kterou si jednoduše stáhnete do mobilu, následně zapnete a připojíte kameru a poté už jen postupujete podle intuitivního průvodce v aplikaci.

Klíčové vlastnosti Tapo C320WS:

  • Technologie 2K QHD zaznamenává křišťálově čistý obraz v rozlišení 2 560 × 1 440.
  • Kabelová nebo bezdrátová síť – svou kameru můžete připojit k síti přes rozhraní ethernet nebo Wi-Fi, aby její instalace byla dostatečně flexibilní.
  • Plnobarevné noční vidění zobrazuje barevný obraz dokonce i v noci.
  • Noční vidění s technologií Starlight – snímač Starlight s vysokou citlivostí zachycuje obraz ve vyšší kvalitě i za špatných světelných podmínek.
  • Detekce pohybu a upozornění – dostávejte upozornění, jakmile kamera zaznamená pohyb.
  • Zvukový a světelný alarm – aktivace světelných a zvukových efektů na odrazení nevítaných návštěvníků.
  • Obousměrný zvuk – umožňuje komunikaci pomocí integrovaného mikrofonu a reproduktoru.
  • Bezpečné úložiště – místní uložení až 256 GB videa v rozlišení 2K QHD na kartu microSD poskytuje pohodlný přístup k vašim videozáznamům.
  • Hlasové ovládání – uvolněte si ruce a ovládejte zařízení hlasem: podporuje služby Asistent Google a Amazon Alexa (Asistent Google a Amazon Alexa nejsou dostupné ve všech jazycích ani ve všech zemích).

 

Více informací o produktech naleznete zde.

Fotografie produktu jsou k dispozici zde.