Ať už vyrážíte po Evropě nebo za exotikou, obejdete se bez stresu a papírování. Rezervační formulář je velmi krátký a parking si s ním zajistíte za několik málo minut. Nemusíte spěchat, stačí jen, abyste zadali datum a čas příjezdu a odjezdu. Pokud je termín dovolené už blízko a nevíte, kde nechat automobil, je pražské letiště vhodným řešením.

Pouze minimum osobních dat klientů

Jen základní údaje, rozhodně nepůjde o složitý formulář, nad nímž byste trávili příliš velkou porci času. Jde o jednoduchý proces, který začíná a končí na internetu, bez osobních schůzek a dlouhých telefonických rozhovorů. Parkovat na letišti v Praze tak můžete kdykoliv, počet volných míst je pravidelně aktualizován a budete tak vždy v obraze.

Zaparkování, předání klíčů a pak už jen odlet do vaší cílové destinace. Po návratu si pak klíče vyzvednete v připraveném boxu. Na kartě bude číslo patra, kde je vůz zaparkován, takže jej snadno najdete během několika okamžiků. A pak už se vydáte na cestu domů, plni nových a inspirativních zážitků ze zahraniční dovolené!

Cenu si ověříte v rezervačním formuláři

Půjde to jednoduše, informaci o ceně se dozvíte hned, kalkulace je připravena záhy po zadání obou termínů. Nedojde tak na nějaké překvapivé výdajové položky, vždy jste informováni i o různých detailech.

Několik různých stupňů zabezpečení je také výhodou. Kombinuje se totiž fyzická ostraha s propracovaným kamerovým systémem, jenž v HD rozlišení zabírá plochu parkoviště. Zbývá si už jen vybrat, jestli chcete krytou garáž nebo venkovní stání.