Máme ty nejlepší RECEPTY, jednoduché NÁVODY a ověřené NÁPADY!
Přidej se ke stovkám rádců a tvůrců. Nebo se inspiruj a najdi radu jako statisíce lidí před Tebou.
Jsi blogger, nebo agentura? Chceš spolupracovat? Piš na spoluprace@inavody.cz
Polévky
Bramborový krém s liškami, krutony a sušeným zvěřinovým masem
S příchodem adventu nastává jedno z nejkrásnějších období celého roku. Čas více než kdy jindy můžeme trávit se svými blízkými a každý takový okamžik si žádá něco velmi speciálního. A proto jsme pro vás připravili několik slavnostních receptů, kterými potěšíte doslova všechny strávníky. Při výběru surovin pro přípravu těchto svátečních pokrmů doporučujeme sledovat označení Regionální potravina, jejíž logo stvrzuje, že se jedná
o kvalitní produkty, které navíc pocházejí přímo z vašeho kraje a blízkého okolí. Budete tak mít jistotu, že kupujete kvalitní potraviny a zároveň tak podpoříte místní farmáře. Krásné prožití vánočních svátků.
Krémová květáková polévka s pečivovými knedlíčky
Zima pomalu, ale jistě přichází. A tak si společně připravíme zajímavé recepty, které nejen zasytí, ale také zahřejí
Jemný cibulový krém s bylinkovými krutony
Podzim je tu v plné síle. Zahřejte se s recepty z kvalitních potravin
Polévky proti jarní únavě
„Polévka je grunt,“ říkávaly naše babičky a měly pravdu. Málokterý pokrm má tolik variant – vývary, krémové nebo zeleninové polévky, polévky z luštěnin nebo hub a mnoha dalších ingrediencí dle chuti a libosti. Dokáže zahřát a v některých případech dokonce nahradí oběd nebo večeři. Polévka z kvalitních surovin je zdrojem vitamínů, vlákniny a minerálních látek, a proto nechybí prakticky v žádném jídelníčku na světě. V chladném ročním období je navíc vhodnější konzumovat uvařenou zeleninu z polévky než v salátu, který náš organismus zbytečně ochladí.
Projekt Zrozeno v EU vám přináší sytou rybí polévku
Rybí polévka