Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
Játrová paštika
500 g kuřecí játra,
2 stroužky česneku,
250 g másla, 1 ks cibule,
80 ml smetany, 1 lžíce sádla,
sůl, drcený kmín, mletý černý pepř,
bylinky provensálské
Grilovaný hovězí tomahawk
Tomahawk osušíme, opepříme a dáme grilovat nepřímou metodou. Když maso dosáhne 50°C, dáme grilovat na přímo dle požadovaného stupně propečenosti- zde médium 56°C...
Budeme potřebovat
vyzrálý hovězí tomahawk
čerstvě mletý pepř
zauzenou Maldonskou sůl
Postup přípravy
Tomahawk osušíme, opepříme a dáme grilovat nepřímou metodou. Když maso dosáhne 50°C, dáme grilovat na přímo dle požadovaného stupně propečenosti- zde médium, 56°C.
Poté osolíme a necháme chvilku odpočinout pod pokličkou.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace