Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
Z vietnamských restaurací známé a oblíbené jarní závitky si můžete udělat také doma. Potřebujete suroviny, které koupíte ve vietnamských prodejnách potravin. Směs zeleniny a mletého masa zabalíte do rýžového papíru a osmažíte dozlatova.
Špenátovo-hrášková polévka
V hrnci rozpálíme olivový olej, osmažíme na něm cibuli a česnek. Vlijeme vývar a přivedeme ho k varu. Vsypeme hrášek a vaříme 2-3 minuty...
Budeme potřebovat
mražený hrášek
omytý čerstvý špenát
kuřecí vývar
cibule
stroužek česneku
olivový olej
sůl
pepř
šťáva z citronu
Postup přípravy
V hrnci rozpálíme olivový olej, osmažíme na něm cibuli a česnek.
Vlijeme vývar a přivedeme ho k varu.
Vsypeme hrášek a vaříme 2-3 minuty. Vsypeme špenát, přiklopíme pokličkou a vaříme další 2-3 minuty.
Polévku pak rozmixujeme. Dochutíme pár kapkami citrónové šťávy, solí a pepřem.
Tento recept a video dodal Creative Kitchen Food channel
Autor: Redakce
Datum zveřejnění: 12/30/18
Kategorie: Polévky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace