Bezlepková směs na pečivo - Mix per pane

            Tato směs na pečení bílého pečiva je převážně složena z    kukuřičného škrobu a rýžové mouky. Pro upečení lahodného      čerstvého bochníku nebo bagety Vám stačí smíchat směs s vodou,   přidat droždí, trochu soli a panenského olivového oleje.

            balení: 1 kg stačí na dva středně velké bochník

Bezlepková směs na celozrnný chléb – Mix per pane         integrale

            Celozrnný chléb se stejně jako jeho bílý kamarád upeče velmi             snadno. Přidáním vody, droždí, soli a oleje do této výborné           směsi, která obsahuje i pohanku a rýžové otruby, získáte lahodné celozrnné pečivo s vysokou výživovou hodnotou.

            balení: 1 kg stačí na dva středně velké bochníky

Bezlepková směs na křehké pečivo – Mix per pasta frolla

            Směs tvořená kukuřičnou a rýžovou moukou Vám poskytne             výborný základ pro pečení křehkých sladkých pokrmů od   sušenek, cukroví, koláčů až po dezerty, záleží na Vaší chuti.

            balení: 1 kg stačí na dva větší koláče

Bezlepková směs na sladké pečivo – Mix per dolci

            Pro upečení jakéhokoli oblíbeného moučníku použijte tuto dobře vyváženou směs na sladké pečivo, která je z vysoce kvalitních surovin s nízkým obsahem cukru a nasycených tuků. Z této směsi lze například připravit velice jemné a chutné koblížky, jejichž recept přikládáme níže.

            balení: 1 kg stačí na dva větší koláče

Teď už víte, že se nemusíte vzdávat svého oblíbeného domácího pečiva a v jeho konzumaci se není nutné za každou cenu omezovat. Tyto směsi Vám pomohou získat chutnou a zdravou stravu a dobrý pocit, že i dočasným omezení lepku svému organismu prospějete.

Nutrifree bezlepkové směsi jsou k dostání v síti lékáren a eshopu Dr. Max, v supermarketech Globus a Tescu nebo v prodejnách se zdravou výživou.