V souvislosti s onemocněným COVID-19 se firemní vzdělávání často koná online formou. Moderní nástroje jako Zoom, Skype pro firmy nebo Teams od Microsoftu jsou snadným pomocníkem při realizaci online kurzů. Naplánovat čas konání je ale stále stejným oříškem, protože termín musí vyhovovat všem účastníkům. Sledovat obrazovku, dělat si poznámky a ještě si vše zkoušet na svém počítači v průběhu online vysílání, je velmi náročné. Proto je zde ještě jeden způsob jak své zaměstnance nechat vyškolit, a to s využitím online video lekcí, které látku popisují stručně a výstižně, s možností pozastavení nebo opakovaného spouštění.

Firemní vzdělávání online

Online kurzy pro firmy nabízí portál UmimExcel.cz, který vytvořil IT lektor Petr Kohoutek a zaměřuje se na kancelářské aplikace Microsoft Office. Ty patří mezi nejčastější produkty, které se v rámci IT kurzů ve firmách školí. Výhod je hned několik. Zaměstnanci si sami zvolí čas, kdy si kurz spustí. Mohou se k nim opakovaně vracet, protože přístup budou mít neomezený. Krátké lekce jsou vstřebatelné a postupně rozvíjí dovednosti zaměstnanců bez fyzické přítomnosti lektora. To, že lektor nepřednáší živě, však nebrání ho kontaktovat s jakýmkoliv dotazem spojeným s příslušnou lekcí nebo s konkrétním zadáním na zakázku programování nebo úpravu tabulek. Online kurzy pro firmy jsou cenově výhodnější než klasické školení a při větším množství licencí jsou zde i větší slevy.

Online kurzy od UmimExcel.cz

Jak tedy objednat pro svou firmu přístup k online kurzům? Stačí si vybrat z firemních balíčku, které online kurzy pro firmy na UmimEcel.cz nabízejí. Aktuálně jsou v nabídce tři balíčky. První z nich s názvem PREMIUM umožňuje aktivaci 15 licencí k jakýmkoliv kurzům každý měsíc. Přístup zaměstnancům zůstane neomezený. Druhý s názvem NOLIMITS umožnuje celoplošný přístup ke všem kurzům až 50 zaměstnancům. Třetí VIP balíček přináší 150 licencí za velmi výhodnou cenu s neomezeným přístupem. Podle počtu zaměstnanců si tak můžete vybrat balíček, který nejlépe vyhovuje vaší představě.