CyberPower uvádí na trh novou řadu UPS OR II (Office Rackmount), line-interactive UPS s technologií úspory energie pro IT zařízení

Společnost CyberPower, přední světový výrobce záložních napájecích řešení, uvádí na trh novou řadu UPS OR II (Office Rackmount), určenou pro využití v kancelářích. Její jednotlivé modely disponují pokročilými funkcemi včetně možnosti vzdálené správy, baterií vyměnitelných za provozu nebo automatické regulace napětí.

Funkce automatické regulace napětí (AVR) je určena pro regulaci nízkého či vysokého napětí ve chvíli, kdy kolísá napájecí napětí v elektrické síti. Díky tomu je garantováno stálé a spolehlivé napájení pro všechna vaše připojená zařízení.

Nejvýraznějším prvkem čelního panelu všech modelů je multifunkční LCD displej, na kterém můžete snadno a rychle odečíst systémové informace typu stavu napájení, stavu baterie či aktuální úrovně zátěže. Díky uživatelsky přívětivému a intuitivnímu rozhraní je na displeji možné jednoduše spravovat a sledovat celý systém.

Kromě toho je však k dispozici podpora vzdálené správy pro monitorování a řízení UPS zařízení skrze síťovou kartu. Na dálku tak můžete provést třeba plánované vypnutí či restart zdroje záložního napájení.

Díky podpoře patentované technologie GreenPower UPS™ při provozu UPS ušetříte energii, což platí i pro řadu OR II. Tato technologie zvyšuje provozní efektivitu UPS, snižuje tvorbu tepla a v porovnání s běžnými modely UPS tak šetří náklady.

Výstupní zásuvky všech modelů poskytují také přepěťovou ochranou, která zvládne pohltit napěťové rázy a špičky, které vznikají např. při bouřkách. Stejně tak je proti přepětí a špičkám chráněno datové vedení, což zabraňuje možnému poškození systému.

Velkou výhodou je možnost výměny baterií v UPS zařízení za provozu, který tak není třeba přerušovat. Je tak zajištěna maximální dostupnost napájení a pro výměnu baterie není nutné UPS vypínat.

Pro správu využijete řídicí software PowerPanel® Business, s jehož pomocí můžete provádět rozsáhlou správu napájení a řízené vypnutí systému. Software také podporuje virtuální platformy a je připraven pro řešení VMware Ready™, je kompatibilní s VMware ESXi. Kromě toho podporuje Citrix XenServer a Microsoft Hyper-V.

 

Součástí řady CyberPower ORII jsou tři modely, které se navzájem liší výkonem ve wattech i voltampérech, provozní dobou či rozmezím vstupního napětí. Konkrétně se jedná o zdroje záložního napájení s označeními OR600ERM1U, OR1000ERM1U a OR1500ERM1U.

 

Klíčové vlastnosti zdrojů záložního napájení (UPS) řady CyberPower ORII:

  • technologie pro úsporu energie
  • automatická regulace napětí (AVR)
  • multifunkční LCD displej
  • zásuvka s přepěťovou ochranou a ochrana datové linky
  • baterie vyměnitelné za provozu
  • možnost vzdálené správy
  • software PowerPanel® Business
  • pasivní chlazení, tichý chod

Bližší specifikace produktů jsou zde:
https://www.cyberpower.com/eu/cs/product/series/office_rackmount#models