Komfortní doprava: Abyste byli bez starostí

Služba Komfortní doprava se hodí především pro velké domácí spotřebiče a další objemné zboží. Za 649 Kč přirozeně získáte dovoz produktu až k vám domů, ale to zdaleka není všechno. Lidé z Electro Worldu spotřebič navíc vynesou přesně tam, kam potřebujete, vybalí, zapojí a uklidí po sobě obalový materiál. Pokud budete mít zájem, v ceně služby je i odvoz vašeho starého spotřebiče.

Vyzvednutí v prodejně do 15 minut

Chcete své zboží mít co nejdříve v ruce? Jak je libo. Všech 40 kamenných prodejen sítě Electro World po celé ČR lze využít pro vyzvednutí produktů objednaných na e-shopu www.electroworld.cz. Zde si jednoduše ověříte dostupnost produktu na skladě, zarezervujete si ho a do 15 minut vám ho v dané prodejně připraví k vyzvednutí. O tom, že už je zboží připraveno, vás pak Electro World informuje prostřednictvím SMS a e-mailu.

Věrnostní karta nejen pro nižší ceny

Jako jediný elektro řetězec v ČR nabízí Electro World svým zákazníkům vlastní Věrnostní kartu. S tou nakoupíte vybrané zboží za speciální nižší ceny, ale to není jediný benefit, který karta nabízí. Za každou transakci totiž navíc získáte procenta zpět jako příspěvek na další nákup – z každého nákupu získáte na věrnostní kartu zpátky 1 procento. Často se tak stává, že na svém nákupu u Electro Worldu ušetříte hned dvakrát. A když probíhá akce „10 % na Věrnostní kartu zpět“, je radost nakupovat. 

Nově nakoupíte na splátky i on-line

Rozhodnete-li se zakoupit zboží na e-shopu www.electroworld.cz a nikoliv v kamenné prodejně, můžete nově nakoupit své produkty na splátky i zde. Stačí, když hodnota vašeho nákupu přesáhne 1 000 Kč. Místo klasické platební metody kartou nebo dobírkou si zvolíte „Nákup na splátky“. Vše probíhá elektronicky a po splnění podmínek se doručí zboží na zvolené místo. Pro využití této služby stačí být starší 18 let, mít stálý zdroj příjmů a občanství libovolné země EU s trvalým pobytem v ČR.

Zboží do tisícovky okamžitě vyměníme

V ohromném množství produktů se může stát, že zboží je v balení nekompletní, případně se může projevit i nějaká závada. Proto jsme zavedli službu „Bezplatné okamžité výměny zboží“ do hodnoty 1 000 Kč a je automaticky k dispozici všem zákazníkům s Věrnostní kartou Electro Worldu. Rozhoduje přitom cena výrobku na účtence nebo faktuře. Tuto službu můžete využít ihned po registraci do Věrnostního programu Electro Worldu, takže při vstupu do prodejny nebo na e‑shopu.

Doručení do Z-Boxu

Nedávno jsme vás informovali o tom, že svoje zboží zakoupené na e-shopu Electro Worldu si můžete nechat poslat na pobočku Zásilkovny. To však není jediná související novinka. Produkty vám totiž doručíme i do Z-Boxu Zásilkovny. Z-Box je samoobslužné výdejní místo Zásilkovny, ze kterého si svoje balíčky můžete vyzvedávat 24 hodin denně. Nemusíte se tak přizpůsobovat otevírací době výdejního místa, ale prostě si zásilku vyzvednete ve chvíli, kdy právě máte čas, třeba cestou na after party ve 3 hodiny ráno.