AENO – domácí spotřebiče v jedné aplikaci

Produkty do domácnosti od značky AENO, od kartáčku na zuby až po úsporné topení, které lze ovládat mobilem
 

Domácí spotřebiče společnosti AENO jsou v České republice dostupné od minulého roku a jejich řady se neustále rozšiřují. Značka se zaměřuje především na designové produkty, které přináší vysoký životní styl, nejnovější technologie, kvalitní zpracování, a především usnadňují život.

 

Nyní vám představíme chytré produkty, které můžete jednoduše ovládat mobilním telefonem přes aplikaci AENO. Ta je samozřejmě v češtině a je možné ji přepnout do několika dalších jazyků.

Vybrali jsme několik zajímavých produktů s chytrými funkcemi, které má AENO aktuálně v nabídce. Všechny tyto produkty zapadají do jednoho ekosystému, takže je všechny pohodlně ovládáte právě touto aplikací.

Začněme „základním“ pomocníkem do domácnosti, jakým je robotický vysavač. Model RC1S představuje aktuální vrchol nabídky, jelikož je vybaven automatickou úklidovou a nabíjecí stanicí. Tento typ zvládne jak mokré, tak suché čištění, díky zabudované UV lampě zlikviduje bakterie a plísně. K mapování místnosti je využitá technologie Lidar, která umožní zapamatovat si všechny objekty v místnosti, zefektivnit úklid a obcházet překážky. V aplikaci si můžete vytvořit i virtuální stěny a zakázané zóny. A díky automatickému rozvrhu vám vysavač vysaje a vytře, než se vrátíte domů.

Hitem zimy se stalo chytré infra-topení GH1S (bílé) a GH2S (černé provedení), které využijete i v době jarních sychravých dní. Tento ultra tenký topný panel je nejen designovým doplňkem do vaší domácnosti, ale zejména ušetří peníze za vytápění. Využívá totiž technologii infračerveného vytápění, v porovnání s běžnými topidly nevyfukuje a nevysušuje vzduch, nevíří prach, nevytváří škodliviny, zápach ani hluk. Pomocí tepelných vln vyhřívá všechny objekty v místnosti včetně podlahy, zdí a nábytku. Díky tomuto způsobu vytápění dokáže efektivněji a rovnoměrněji vytopit prostory. Topení od AENO nevynakládá přebytečnou energii na provoz ventilátorů a ohřev vzduchu, tím dokáže zajistit vysokou efektivitu a úsporu energie.

Mezi chytré nástroje, které můžete mít ve své aplikaci AENO je i elektrický kartáček DB1S (bílý) a DB2S (černý). Tento chytrý pomocník disponuje 4 režimy předvolenými přímo na kartáčku, dalších osm čištění naleznete v aplikaci. Po připojení kartáčku do aplikace získáte zpětnou vazbu ohledně účinnosti čistění, nastavit si můžete i váš vlastní režim přesně dle vašich požadavků. Bezpečně jej můžete používat i třeba ve sprše, a to díky vodotěsnosti IPX7. Díky vysokofrekvenčním vibracím o rychlosti 46 000 pohybů za minutu je čištění vysoce efektivní. Součástí balení je bezdrátová nabíjecí stanice, a i bez ní vydrží kartáček nabitý až dlouhých 90 dní.

Do moderní domácnosti jistě zapadne i chytrá konvice EK7S, u které si můžete nastavit libovolnou teplotu. Jediným kliknutím v aplikaci AENO si připravíte vodu na čaj či kávu z pohodlí postele nebo dle nastaveného času. Produkty značky AENO si můžete pořídit například na datart.cz, pilulka.cz a dalších e-shopech.