Ochutnejte všechny barvy Kuby s novým rumem Legendario Añejo Oro

Přivítejte nový poklad mezi kubánskými rumy, novinku Ron Legendario Añejo Oro! Tento lahodný rum v sobě skrývá neodolatelnou chuť s tóny zralých meruněk a osvěžujících citrusů, které se elegantně prolínají s nádechem vanilky a dubového dřeva. Užijte si jedinečný zážitek, který vám poskytne pocit exotiky a opravdového luxusu.

Cesta k dokonalosti začíná výběrem nejkvalitnějších surovin a mistrovským uměním destilace. Ron Legendario Añejo Oro je proto pečlivě vyroben z nejlepší cukrové třtiny, která poskytuje základ pro jeho sladkou a jemnou chuť. Rum poté dozrává v nejlepších sudech z amerického bílého dubu, kde získává svou typickou jantarovou barvu.

Ron Legendario Añejo Oro je vyráběn tradičními metodami, jejichž výsledkem je intenzivní, ale stále vyvážená chuť. Exkluzivní rum si můžete vychutnat samotný, nebo s kostkou ledu, případně v jednoduchém koktejlu. Pokud plánujete domácí večírek, bude tím ideálním překvapením pro vaše hosty,“ popisuje Kateřina Kolomá, Senior Brand Manager ve společnosti STOCK Plzeň-Božkov.

Samotná historie palírny Ron Legendario je úzce spjata s historií ostrova Kuba. Její začátek sahá až do roku 1946 a od té doby se všechny Legendario rumy vyrábí výhradně v tomto karibském ráji, přičemž se i dnes dbá na zachování tradičních výrobních postupů. Na každý krok výrobního procesu také pečlivě dohlíží místní master blender, který zaručuje vysokou kvalitu všech místních rumů.

Vyzkoušejte nový Ron Legendario Añejo Oro i vy a užijte si dokonale vyvážený rumový zážitek!

Tip na drink – Cuban ginger

Vysokou sklenici naplňte ledem, přilijte 4cl Legendario Añejo Oro, šťávu z půlky limetky a dolijte vaší oblíbenou zázvorovou limonádou. Na závěr můžete dozdobit plátky čerstvé limetky.

 

PR TIP

Novinka Legendario Añejo Oro vyniká svým sladkým chuťovým profilem s tóny zralých meruněk a citrusů, doplněnými o nádech vanilky a dubového dřeva. Exkluzivní rum si můžete vychutnat samotný s ledem, nebo v jednoduchém míchaném nápoji či koktejlu.

 

Obsah alkoholu: 38%

Doporučená cena: 469,- Kč

www.bartidashop.cz

@legendariocz

 

 

 

 

Fotografie: archiv STOCK Plzeň-Božkov