Chcete darovat pod stromeček dárek, který je vskutku osobní a neotřelý? Máte kupu zážitků a fotek, o které byste se rádi podělili? Vyrobte z nich fotoknihu. A proč zrovna u HappyFota?

1. Je prostě nej

HappyFoto bylo úplně první fotoslužbou, která přišla s fotoknihami na náš trh. Od té doby stále inovuje systém a investuje do nových technologií. Navíc se od samého počátku své existence chová při výrobě fotek a fotoknih velmi ekologicky.

2. Zvládnete vše z domova

Všechny vánoční dárky včetně fotoknih objednáte u HappyFota přes internet a hotové vám je doručí až domů pošťák. Takže se při jejich navrhování a objednávání nemusíte vůbec vzdalovat od počítače. A pak pro ně nemusíte ani do drogérie, ani na jiné výdejní místo.

3. Vybere si každý

U HappyFota si můžete vybrat z několika formátů a velikostí fotoknih. Největším formátem fotoknihy je rozměr A3, naopak nejtitěrnějším je miniknížečka, což je přívěsek na klíče. Žádná jiná fotoslužba ho v České republice nenabízí. Rozmyslete si také, jestli chcete fotoknihu vytisknout na kvalitní papír, nebo jestli půjdete rovnou do fotoknihy deLuxe, která se vyvolává tradiční cestou na fotopapír.

4. Sám sobě vydavatelem

Jestli ten, kterého chcete obdarovat, nikdy žádnou fotoknihu neviděl, bude opravdu překvapen. Možná si bude myslet, že jste knihu vydali v nějakém renomovaném vydavatelství. Fotky, popisky, texty, to všechno může ve vaší knize vypadat profesionálně.

5. Je to jednoduché

Návrh a objednání fotoknihy zvládne i sedmileté dítě, to už máme vyzkoušeno. Lze ji vytvořit online na stránkách www.happyfoto.cz, prostřednictvím programu HF Designer (ke stažení na www.happyfoto.cz) nebo přes aplikaci HappyFoto-MOBILE.

Takže si pamatujte: Když fotoknihu, tak od HappyFota!