Nikoho z nás netěší haldy prádla, která doma na každého čekají. Je na čase s tím něco udělat! Máme pro vás návod, díky kterému stačí jednou vyprat prádlo a zbavíte se nežádoucích skvrn a zašedlosti.

Že vás nenapadlo koupit prášek na praní v lékárně? Je jeden, díky kterému může získat vaše prádlo opět nádhernou bělost. Navíc tento zázračný prášek umí efektivně odstranit i skvrny z vašeho oblíbeného oblečení. Prášek jménem Aspirin. Pomocník, který za normálních okolností užíváte, když bolí hlava, nebo máte horečku. Jak na to? Přihoďte prášek do bubnu pračky a vyperte.

Nemáte pračku? Nevadí! Dejte Aspirin do lavoru s teplou vodou, nechte ho rozpustit a oblečení přes noc nechte namočené, ideálně okolo sedmi hodin.

Tento prášek dokáže zbavit prádlo žlutých skvrn od potu, zažloutlé barvy bílého oblečení, či krvavých skvrn. Namáčení v roztoku se využívá více, než házení několika prášků rovnou do pračky, protože delší působení látky přináší lepší výsledek.

S tímto návodem své oblečení už nemusíte nosit do čistírny a platit nehorázné sumy, navíc nemusíte nutně vyhazovat své nejoblíbenější kousky.